Що їдять фазани Харчування та характеристики
Мануель Г | 21 листопада 2020 р

Фазани - всеїдні птахи, тобто споживають їжу рослинного та тваринного походження. Їх раціон складається з різних видів трав, насіння, ягід, фруктів, комах, глистів, слимаків, равликів та ящірок.
Характеристика фазанів
Фазани - це наземні птахи з великим, міцним тілом, маленькою головою, короткими крилами і довгим, струнким хвостом. Існує понад 50 видів фазанів, широко поширених у всьому світі. Їх природне середовище можна знайти в горах, а також у лісах, пустельних просторах і лісах.
Існує велика різниця у розмірі та кольорі оперення між самцями та самками. Зростання самця близько 90 см, вага близько 3 кг, мідне оперення на тілі та райдужна зеленувато-фіолетова шия з металевим блиском у темно-синіх тонах. Його золотисто-коричневий хвіст прикрашений чорними смугами, він має червону пляму навколо очей і зазвичай має на шиї комір з білого пір’я.
Самка, навпаки, має висоту близько 60 см, вагу близько 1,5 кг і коричневе оперення з дуже темними смугами. У сільванському середовищі оперення самки дозволяє їй залишатися непоміченим, головним чином, коли вона перебуває у своєму гнізді, під час інкубаційного періоду.
Фазани проводять значну частину часу риючи землю дзьобами у пошуках їжі. Зазвичай вони харчуються в перші години дня і після настання темряви.
Незважаючи на те, що вони є наземними галлинеями, вони можуть виконувати короткі польоти, коли відчувають загрозу будь-якої небезпеки або коли хочуть приземлитися на дереві, щоб спати.
Більшість фазанів полігамні і утворюють сім'ї, що складаються з домінуючого самця та трьох або чотирьох самок, за винятком кількох рідкісних видів, які є моногамними. Фазани гніздяться в ямі в землі, де самки відкладають від 8 до 16 яєць.