Запобіжники SA SB SC SD SF Огляд в T5
Дентмен
Топ учасник
Ось огляд запобіжників SA + SB + SC + SD + SF в T5.2

Усі описи також містять огляд окремих блоків запобіжників.
Зверніть увагу, що під сидінням водія в Т5.2 додано нову коробку запобіжників.
Вкладення
каравелла
Топ учасник
AW: Запобіжники SA + SB + SC + SD + SF огляд у T5.2
У мене є два розетки на 12 В у салоні автомобіля MV-Startline-5.2.
Один праворуч від С-опори, а другий у багажнику праворуч від вентиляційного блоку.
Для мене зайняті запобіжники SF22 (C-стовп) і SF24 (багажник).
Обидві розетки працюють на постійному плюсі.
Я хотів би підключити розетки в багажнику (SF24) до запалювання плюс.
Для цього я хотів би прокласти кабель від вимикача світла (запалювання плюс) до розетки SF 24 (додатково плавлений).
Згідно з вашим описом, на SF24 є й інші споживачі вентилятора салону. Блок вентилятора в будь-якому випадку працює лише при включеному запалюванні.
Це може бути проблемою? Або це має спрацювати?
Webster_Blue
Топ учасник
Згідно з вашим описом, на SF24 є й інші споживачі вентилятора салону. Блок вентилятора в будь-якому випадку працює лише при включеному запалюванні.
Це може бути проблемою? Або це має спрацювати?
додаткові споживачі через SF24 залежно від обладнання автомобіля.
"Стандартним" спочатку було б лише розетку, потім 10А, якби були вентилятори на даху 15А.
Я б не реалізував комутовану розетку безпосередньо через вимикач світла таким чином. Якщо тоді використовувати реле живлення, яке «замінює» запобіжник
каравелла
Топ учасник
За моїми даними, клемми запалювання плюс на вимикачі світла сплавлені 25А і підключені до 2x2,5мм², щоб нічого не могло статися.
Але я вже думав поставити реле між ними.
У мене немає вентилятора на даху.
Тим не менше, SF24 для мене плавлений з 15А, як і SF22 (для розеток на С-опорі з боку пасажира).
15А не є звичайним захистом запобіжників для розеток?
ulli. хуліган
Топ учасник
Під час модернізації додаткового обігрівача до стояночного обігрівача, я вже запитував, де насправді знаходиться запобіжник для вентилятора переднього обігрівача?
У попередньо надрукованому плані є № 37 (максимальний запобіжник = 40 А) "Двигун для управління повітродувкою, бітрон, передній V 305" на SF (у коробці сидіння). Не з моєю стартовою лінією, не має нічого спільного з 2-м боєм, у мене це теж є. Це може бути там, якщо в машині встановлено Climatronic?
Для мене запобіжник з позначенням SC 56 розташований під гніздами для запобіжників SB/SC безпосередньо на тунелі, прихований за кришкою колони вимикача, на (далі) тримачі реле. Я не чув, щоб такий запобіжник зламався, але що половина панелі АВ повинна бути знята?
Для ілюстрації: на другому малюнку зображено знятий носій реле
1-й малюнок опора покрита ізоляційним матеріалом