100% чиста та натуральна ефірна олія пачулі
Пропозиція діє в межах наявних запасів і не може поєднуватися з іншими знижками.
Окрім духів-афродизіаків із теплими, м’якими східними нотами, ефірна олія пачулі має сильні цілющі, антипутрідні, антиінфекційні, антисептичні властивості, будучи справжнім еліксиром для шкіри з серйозними проблемами. протизастійний, венозний та лімфатичний тонік є надійним союзником у боротьбі з целюлітом та проблемами кровообігу

Крім аромату з теплими, м’якими східними нотами. ефірна олія пачулі, сильне загоююче, проти гниття, протиінфекційне, антисептичне, справжній еліксир для шкіри з серйозними проблемами.
Пачулі - рослина, яка походить з Азії, і завдяки своїм властивостям вона використовується тисячі років в Індії та на Далекому Сході. Назва пачулі походить від тамалу, індійського діалекту, що означає зелене листя (зелене, зелене, листя).
Ефірна олія пачулі протягом століть використовувалася на Сході для ароматизації та посилення шовкових хвиль та кашемірових хусток, але особливий аромат ефірної олії пачулі виявляють західники лише у вікторіанській Англії, коли вона була інтенсивною. дезінфекція та парфумерія інтер'єрів.
Чарівний та стійкий аромат ефірної олії пачулі з глибокими східними нотами - справжній афродизіак. Ефірна олія пачулі також має протизапальні, загоюючі, протиінфекційні, загальнозміцнюючі та жарознижуючі властивості, завдяки чому воно застосовувалося з давніх часів у традиційній індійській медицині.
У косметиці ефірна олія пачулі високо цінується за свої регенеруючі, загальнозміцнюючі, протизапальні та протизастійні властивості.
ВЛАСТИВОСТІ
- Винятковий регенератор шкіри
- Сильне загоєння та антипутрід навіть у випадках гниття шкірних тканин
- Протиінфекційний, антисептичний,
- Протизапальний, жарознижуючий засіб
- Тонізуючий, енергетичний та афродизіак, застосовується в невеликих кількостях
- Протизастійний та венозний та лімфатичний тонік
- Стимулятор травлення
- Укріплювач імунної системи
- Відразливий
РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Морщиниста, зістарена шкіра та шкіра
- Суха, потріскана шкіра, пролежні
- Він задушений, жирний, навантажений, перевантажений
- Жирна шкіра, навантажена
- У вас прищі
- Себорейна екзема, запальні та алергічні дерматози
- Рани, важкі надзаражені рани, рубці
- Паразитоз шкіри, мікози, імпетиго
- Проблеми з кровообігом, варикозне розширення вен
- Внутрішній і зовнішній геморой
- Целюліт, затримка води
- Кишкові інфекції
- Фізична та психічна астенія
- Ослаблений імунітет
- Безсилля і фригідність
- Дезінфікуючий засіб та освіжувач повітря
- Засіб від комах
- Місцеве розтирання ефірною олією пачулі при шкірних захворюваннях, екземі, дерматозах, мікозах
- Ефірна олія пачулі в поєднанні з базовою рослинною олією для масажу при венозних та лімфатичних захворюваннях кровообігу, при схудненні та при лікуванні целюліту
- Включення або приготування мазей для уражених ділянок, екземи, дерматозів, мікозів, варикозу
- Включення ефірної олії пачулі в косметику або приготування кремів, лосьйонів, гелів для ремоделювання тіла та лікування целюліту
- Ванна - 10 крапель ефірної олії пачулі, змішаної в молоці для ванн
- Включення в косметику або приготування органічної косметики: креми, сироватки, лосьйони, олії, деградовані, деструктуровані, зморшкуваті маски для шкіри
- Включення ефірної олії пачулі в косметику або приготування органічної косметики: кремів, лосьйонів, сироватки, масок для жирної, навантаженої, скупченої або схильної до вугрів шкіри
- Косметичні парфуми: кілька крапель пергаментного ефірного масла, доданого в асортимент косметики
- Дифузія повітря для дезінфекції та ароматизації повітря
- Десять: 1-1,5%
- Тіло: 1-2,5
- У малих дозах це загальнозміцнюючий засіб, у більших дозах - заспокійливий
- Зберігати в недоступному для дітей
- Внутрішнє застосування лише з дозволу лікаря, фахівця з ароматерапії
- Ботанічна та біохімічно визначена ефірна олія пачулі, отримана з екологічної культури шляхом повної перегонки листя у водяній парі
100% чистота - нерозбавлене в рослинному маслі або змішане з оліями зі схожими властивостями
100% натуральний - неденатурований синтетичними молекулами
100% інтеграл - незбарвлений, невизначений, неректифікований, нефракціонований
- Натуральні рослинні сполуки, які можуть викликати алергію: відсутні
- Ім'я: Погостемон Кабін
- Виробляється в: Індонезія
- Імпортується до ЄС: Франція
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
- Зовнішній вигляд: рухлива, прозора рідина
- Колір: жовто-коричневий
- Запах: м'який, східний, теплий і легкий тютюн
- Використання косметики, ароматерапії, парфумерії
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тепла.
Презентація: 10 мл.
Повна дистиляція - це повний процес дистиляції, за яким слідує друга або третя дистиляція, забезпечуючи тим самим ефірній олії максимальну концентрацію активних речовин. Ефірні олії можна отримати при повній перегонці, першій перегонці, другій перегонці, третій перегонці, в результаті чого утворюються ефірні олії різної якості, чиї активні принципи зменшуються, коли рослина або її компонент піддаються декільком перегонкам.
Інформація на цьому веб-сайті надається виключно в інформаційних цілях і не може вважатися медичною інформацією. Властивості, рекомендації та способи їх використання отримані з довідкових джерел та підтверджені дослідженнями та спостереженнями в науковому середовищі, але вони не можуть нести нашу відповідальність у будь-якій формі. Для використання в с медична консультація, будь ласка, зверніться до фахівця .
Пачулі - рослина, яка походить з Азії, і завдяки своїм властивостям вона використовується тисячоліттями в Індії та на Далекому Сході.Назва пачулі походить від тамалу, індійського діалекту, що означає зелене листя (плямисто-зелене, хворобливе листя ). \ n
Ефірна олія пачулі на століттях використовувалася на Сході для ароматизації та посилення шовкових хвиль та кашемірових хусток, але особливий аромат ефірної олії пачулі був відкритий західниками лише у вікторіанській Англії. який був інтенсивним для дезінфекції та парфумерії інтер’єрів. \ n
Чарівний та стійкий аромат ефірної олії пачулі з глибокими східними нотами - справжній афродизіак. Ефірна олія пачулі також має протизапальні, загоюючі, протиінфекційні, загальнозміцнюючі та жарознижуючі властивості, завдяки чому воно застосовувалося з давніх часів у традиційній індійській медицині. \ n
У косметиці ефірна олія пачулі високо цінується за свої регенеруючі, загальнозміцнюючі, протизапальні та протизастійні властивості. \ n
ВЛАСТИВОСТІ \ n
РЕКОМЕНДАЦІЇ \ n
ДОЗИРОВАННЯ \ n
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ \ n
СКЛАД \ n
Ботанічна та біохімічно визначена ефірна олія пачулі, отримана з екологічної культури шляхом повної перегонки листя у водяній парі \ n
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% чистий - нерозбавлений у рослинному маслі або змішаний з оліями зі схожими властивостями
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% натуральний та неденатурований із синтетичними молекулами
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% завершено \ u00a0 - \ u00a0 незбарвлене, невизначене, нетифіковане, нефракціоноване \ n
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n
\ u00a0
\ u00a0
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тепла.
\ u00a0
Презентація: 10 мл \ n
Повна дистиляція - це повний процес дистиляції, за яким слідує друга або третя дистиляція, забезпечуючи тим самим необхідну концентрацію максимальної концентрації ефірних масел. Ефірні олії можна отримати при повній перегонці, першій перегонці, другій перегонці, третій перегонці, в результаті чого утворюються ефірні олії різної якості, чиї активні принципи зменшуються, коли рослина або її компонент піддаються декільком перегонкам. \ n
Інформація на цьому веб-сайті надається виключно в інформаційних цілях і не може вважатися медичною інформацією. Властивості, рекомендації та способи їх використання отримані з довідкових джерел та підтверджені дослідженнями та спостереженнями в науковому середовищі, але вони не можуть нести нашу відповідальність у будь-якій формі. Для використання в с медична консультація, будь ласка, зверніться до фахівця. " Опис_короткий "