15 використання мигдальної олії

використання

Мигдальне масло вважається справжнім чудом шкіри в традиційній китайській медицині та індійській цілющій практиці. Він дуже добре переноситься і отримується із стиглих плодів мигдалю за допомогою холодного віджиму. Слід розрізняти масло солодкого мигдалю та масло гіркого мигдалю, виготовлене з гіркого мигдалю. Олія солодкого мигдалю використовується в оздоровчих та косметичних цілях. Олія гіркого мигдалю використовується як ефірна олія, тобто як концентрований аромат і ароматизатор.

Цінні інгредієнти мигдальної олії

Мигдальне масло багате олеїновою кислотою, яка глибоко проникає в шкіру і підтримує свою бар’єрну функцію. Лінолева кислота, що міститься в мигдальній олії, забезпечує збереження вологи в шкірі. Він також знімає подразнення шкіри.Пальмітинова кислота допомагає зміцнити захисну кислотну мантію шкіри, щоб бактерії, які викликають вугрі, більше не мали шансів. Кальцій, магній і калій підтримують шкіру гладкою. Кальцій запобігає запаленню, тоді як магній важливий для нормального функціонування травлення. Калій захищає серце, регулює кров'яний тиск і стабілізує рівень холестерину

Мигдальне масло також багате на вітаміни А, В, D і Е. Вітамін Е зменшує передчасне старіння шкіри і разом з вітаміном А бере участь у формуванні нових клітин. Вітамін А також має здатність захищати шкіру від пошкодження ДНК. Вітамін В посилює позитивний вплив вітаміну Е. Вітамін D важливий для здорової імунної системи, що також важливо для красивого кольору обличчя.

Із 15 наступних областей застосування, безумовно, є одна, від якої ви також можете скористатися: В

1.) Прищі та вугрі

Мигдальне масло має ту перевагу, що воно не є комедогенним, тобто не закупорює пори. Прищі та вугрі не мають шансів. Надлишки шкірного сала та інших забруднень видаляються завдяки чудовому маслу. Після щоденного очищення наносіть мигдальне масло на обличчя, як зволожуючий крем з нейтральним для шкіри миючим лосьйоном, і дайте йому вбратися

2.) Зняття макіяжу

Мигдальне масло також ідеально підходить як натуральний засіб для зняття макіяжу. Легка олія витягує макіяж з пір і навіть видаляє водостійку туш. Він не пересушує шкіру надмірно під час чищення, і боятися прищів теж не доведеться

3.) Ламкі нігті

Якщо у вас проблеми з ламкими або м’якими нігтями, може допомогти мигдальне масло. Нігті отримують достатню кількість вологи і природно зміцнюються. Щодня масажуйте мигдальне масло в нігті

4.) Нейродерміт

При цьому шкірному захворюванні клітини шкіри перестають зберігати достатню кількість вологи. Тому мигдальне масло може бути цінною допомогою для постраждалих, оскільки воно допомагає проти сухості, свербежу та болю. Однак мигдальне масло слід застосовувати лише поза гострими нападами, інакше рани можуть погіршитися

5.) Пошкодження шкіри, пов’язані з сонцем

олії
Піксабай

Сонцезахисний коефіцієнт олії становить від 4 до 6. Однак цього недостатньо для запобігання пошкодженню шкіри та передчасному старінню шкіри, спричиненому перебуванням на сонці. Тому слід поєднувати мигдальне масло з конопляним маслом, яке забезпечує повний захист від ультрафіолету. Крім того, кокосове масло і кунжутне масло можна змішувати з мигдальним маслом. Ці олії блокують від 20 до 30 відсотків УФ-променів

6.) Ламке волосся і випадання волосся

Мигдальне масло видаляє лупи зі шкіри голови, щоб втрата волосся, пов’язана з лупою, зникала. Це також надає сухому волоссю чудовий блиск і запобігає посіченню кінчиків. Мінерали та вітаміни живлять волосся, а також забезпечують швидший ріст волосся

7.) Сухість шкіри

Той, хто страждає від напруженої та/або чутливої ​​шкіри, повинен дати шанс мигдалевій олії. Олія холодного віджиму (!) Може використовуватися як звичайний денний догляд і робить шкіру знову м’якою

8.) Дисфункціональна кишкова флора

Мигдальне масло може сприяти зростанню здорових бактерій і, отже, здорової кишкової флори. Регулярно використовуйте мигдальне масло для смаження або салатів. Також можна з’їдати пару мигдалів на день

9.) Високий рівень холестерину

Завдяки своїм антиоксидантним властивостям мигдальне масло здатне надійно знижувати рівень холестерину. Їжте мигдаль або використовуйте мигдальне масло щодня, і рівень холестерину помітно покращиться всього за 4 тижні

10.) Короткі і мало вій

використання
PixabayВ

Додайте повноти і довжини віям, регулярно застосовуючи мигдальне масло. Цінні інгредієнти допомагають виглядати сексуально. Для нанесення олії можна використовувати ватяну паличку

11.) Темні колаВ

Нанесіть 1-2 краплі мигдалевої олії як звичайний крем для очей і трохи втирайте олію в шкіру. Наступного ранку можна змити масло холодною водою. Тонкі лінії під очима зникають, темні кола стають блідішими, а мішки під очима в кінцевому підсумку не мають шансів

12.) Потріскані руки і ноги

Оскільки мигдальне масло всмоктується в шкіру дуже швидко, воно також підходить як засіб для догляду за руками та ногами. Посуха та тріщини пішли в минуле

13.) Високий рівень цукру в кровіВ

В ході дослідження можна довести позитивний вплив мигдалю на метаболізм. Відповідно, мигдальна дієта, при якій 20 відсотків добових калорій береться з мигдалю, допомагає регулювати рівень інсуліну. Ось як діабет 2 типу можна ефективно запобігти, оскільки це захворювання виникає внаслідок резистентності до інсуліну.

Мигдальне масло - популярний інгредієнт численних антивікових кремів - і недарма. Масло усуває гусячі лапки, лінії та зморшки, підтягуючи шкіру. Мінерали та вітаміни глибоко проникають у клітини шкіри та забезпечують збільшення зберігання вологи у шкірі. Таким чином, шкіра підтягується і розгладжується. Для цього нагрійте 1 чайну ложку мигдальної олії і нанесіть її на обличчя. Після витримки 10 хвилин видаліть надлишки олії тканиною.

15.) Серцево-судинні захворювання

Вітамін Е, що міститься в мигдальній олії, забезпечує зниження артеріального тиску та покращення кровотоку. Мигдальне масло захищає судини і підтримує їх здоров’я. Це вже було доведено в кількох дослідженнях

Висновок: Мигдальне масло - універсальне та високоефективне масло. Загалом, зверніть увагу на його якість та довговічність. Використовуйте тільки мигдальне масло холодного віджиму, оскільки лише в цьому цінні інгредієнти повністю зберігаються. Як тільки запахне прогірклим або гірким і помутніє, його більше не слід використовувати.