Аргалі Тварина аркуша повний опис фото - Тваринний інстинкт

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ARGALI

аргалі, також називається Азіатський муфлон, є рослиноїдні ссавці з сімейства бовідових. це є найбільша дика вівця що живе на землі.

повний

Оргалі живуть у гірських районах РосіїСередня Азія.

КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ

  • Тваринне царство
  • Тип: Хорбетний хордат
  • Клас: Плацентарний ссавець
  • Порядок: Artiodactyl жуйні
  • Сімейство: Козел бовид
  • Жанр: Ovis
  • Вид: амоній
  • Латинська назва: Ovis ammon

ФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АРГАЛІ

Розріз:

Висота в холці:

Особливість тіла:

Вага:

Довжина хвоста:

Найвища швидкість:

Довжина ріжка:

Розміри рогів складають від 30 до 100 см, спіральні роги

Колір пальто/хутра:

Від сірого до коричневого; черевна поверхня біла; біла пляма на морді; білий йорж у самця

АРГАЛІ ЖИТЛО ТА ЇЖА

Географічний розподіл:

Середня Азія (Тибет, Китай, Монголія, Казахстан)

Місце життя:

Аргалі живуть у гірських районах на висоті від 1300 до 4200 м.

Дієта:

Рослиноїдні тварини, жуйний

Тип харчування:

Він їсть трави, листя, трави.

СОЦІАЛЬНА СТРУКТУРА АРГАЛІ

Суспільне життя:

Соціальна та статова тварина, аргалі живуть незмішаними стадами з кількох особин. Самці та самки об'єднуються для період розмноження де можуть відбуватися жорстокі сутички між самцями для спарювання з самками.

Хижаки:

Сірий вовк і сніговий барс - це його головне хижаки.

Дитина/маленьке ім'я:

РОЗМНОЖЕННЯ АРГАЛІ

Статева зрілість:

2 роки у самки; 5 років у самця

Період розмноження:

Шлюбний сезон припадає на зиму

Вагітність:

Від 150 до 160 днів

Місце народження/ден/народження:

Висока трава, круте місце; гніздовий вид

Сфера застосування:

1 до 2 маленьких ягнят

Відлучення:

Довговічність Аргалі

Ймовірна тривалість життя:

тривалість життя аргалів віком від 10 до 13 років.

ЗБЕРЕЖЕННЯ - ЗАХИСТ - ЗАГРОЗИ ВИДУ

Статус збереження IUCN:

Близько загрожує (NT)

Захисні заходи:

Аргалі - це поблизу зникаючих видів протягом усього асортименту.

полювання на трофей та конкуренція з домашньою худобою є його головними загрозами.

Може бути навпаки вважається інвазійним видом в деяких районах, де він був запроваджений.

Кількість населення:

Менш ніж 100 000 особин, що живуть у дикій природі