Bzh surflog Інші Хто катається в Т5

У мене є друге покоління T5 з 2010 TDI 130, переналаштоване на 165 к.с. На даний момент 170 000 км.

surflog

Супер задоволений звіром, поки що лише мінус - засмічення клапана EGR. Під питанням, нижчі обороти та якість палива. Переходячи на більш дороге паливо (excellium, Total), засмічення, як правило, зменшується. Враховуючи ціну клапана, це варто витрат.

Витрата від 6,5 до 7,5 літрів/100 км залежно від типу дороги.

Можливо, але мій механік, здавалося, вірив у протилежне: це повторювана несправність на Т5-2, особливо "маленькі" циліндри.

що таке Т5-2? це рестайлінг 2009 року ?

справді транспортний засіб досить дорогий для придбання, але зберігає вартість, незважаючи на кілометри перепродажу.
Я продаю 7-місний туран для фінансування цього нового проекту .

У мене 2005 T5, 5 циліндрів 2,5 130 к.с., терплять, і я маю неоднозначні почуття, коли справа доходить до машини.
Перш за все, я хотів GPL, але його не знайшли, це трохи відіграє мою думку, це слід сказати.

Двигун надсилає важкий, але навіть обережний (дотримання правил шосе, легкий запуск.) Я роблю 9 літрів на сотню, 8,5 можливо, але будьте обережні, щоб не втратити обертів.
Я обійшов клапан EGR (ой, вибач), оскільки він повинен менше забруднювати, але оскільки він засмічує двигун. він починає шліфувати!
На КТ вони нічого не бачать (хоча вони повинні контролювати забруднення) раптом я вважаю клапани EGR великою аферою, щоб отримати прокачані гроші.

Як тільки я його отримав (у будь-якому випадку 21000, це не дивно) турбо відмовився від мене

Я також мав одночасно гуми, які служать приводом та амортизаторами для кондиціонера та генератора, а також приводною частиною для кондиціонера.
є навіть деталь, яку вони не виготовляють у VW, тому вони пропонують вам замінити весь компресор кондиціонера на 1500 кульок.
На e-bêêê ви знайдете деталь, яку VW не виробляє. але ви все одно повинні розмовляти німецькою (це не мій випадок)

Інакше чудова керованість, безшумність для комунальної служби (9 місць, можливо, краще ізольовані), реверсивний сповіщувач псується так само, як і централізація, але я дотримуватимусь його, як тільки буде сонце і не роздується кілька плям іржі. для VW.

форум зони T5 останнім часом багато боровся після великої суперечки в асоціації, я не знаю, де це, але поки що вони мені дуже допомогли для механіка.

Щоб переключитися на 160/170 к.с., я не бачу зацікавленості особисто (особливо на цих КМС), це вже працює досить так.
Коробка передач 6 на мій смак занадто коротка в 1-му, вам доведеться їхати на 100, щоб їхати до 6-ї, не боячись недооборотів. Ми маємо справу з цим
Під час мого дослідження я був трохи стурбований невеликими надмірно завищеними двигунами (наприклад, 1,9 л, який видає 140 к.с. на комунальну службу), але я не маю інформації про це, тож його ще слід копати.

Ось деяка інформація навалом

Ерваніто писав:
-------------------------------------------------------
>> @Jolalime: Скільки коштує реконфігурація .
> Які переваги (ну я підозрюю, що ви
> мати більше картоплі). І чи це розумно?
> по відношенню до вашої коробки передач (постановка і
> дизайн) .
> Я мрію про H1L2.

Переконфігурацію зробив попередній власник. У процесі використання, більше потужності, особливо низьке споживання на 5-й передачі.
Для коробки передач, з іншого боку, бортовий комп'ютер вказує на занадто низькі зміни, тому я насправді не знаю, що про це думати. З огляду на книгу технічного обслуговування, він переконфігурував 170 000 км без жодної іншої " поломка ", ніж засмічений клапан. І знову це відбувається в процесі очищення, не замінюючи його.

Механік підтвердив мені, що це допомагає і що це зроблено дуже добре. Ми також не переходили з 110 на 190, так. «справедливо» від 130 до 165

Нарешті, моя - це каравела H1L2.

bifurk писав:
-------------------------------------------------------
> що таке Т5-2? це рестайлінг 2009 року ?
>
> Так для фасадного фасаду, але не тільки. Двигуни теж еволюціонували.

Привіт,
У мене є 5-літровий 5-циліндровий двигун об'ємом 2,5 л із кінця 2004 року. Комбінована версія.

У мене була проблема після придбання, рік тому, гідравлічних підйомників клапанів. Всі вони були розірвані, видовбані і навіть два-три пробиті. Це апріорі погана олія, яку колишні власники ставлять під сумнів, але жодної впевненості. Не перевіряється під час покупки. Сьогодні я дорого плачу за свою олію, але вона добре справляється з цією роботою.
Оскільки ми це виправили (у прихованому дефекті, а не в божевільній осі.), Лише щастя !

Якщо це імпорт з Німеччини, все одно стережіться іржі на шасі.

Звукоізоляція досить хороша, не потрібно класти zik на дно. І особисто у мене не так багато електрики, тому на цьому рівні не до чого шкодувати.
Подивившись уважно, у мене насправді є дефект ущільнення на одному із задніх блоків оптики, ущільнення, яке слід замінити без сумніву.

З того, що я знаю, остерігайтеся переконфігурацій, які запізнілі, двигуни хотіли б лише помірно, щоб їх швидкість змінювалася після обкатки. Деякі частини не справляються зі змінами ', здається.

Коротше, це лише моя думка, але я абсолютно не шкодую про свою покупку! І коли я вб'ю цього, дуже, дуже довго, я із задоволенням повернусь до цієї моделі !