Це сквалан - нова кокосова олія ELLE
Щоб переглянути цей зовнішній вміст, ви повинні погодитися на файли cookie

Прийміть усі файли cookie
Сквалан або сквален (аналог у природі) - це прозора олія без запаху, яка використовується в індустрії краси, щоб забезпечити шкіру вологою та важливими поживними речовинами. Він продається як альтернатива кокосовій олії та аргановій олії.
Сквален природним чином зустрічається у рослинному світі, з одного боку (його можна отримати з амаранту або оливок), з іншого боку, він є частиною природної ліпідної плівки або шкірного сала у людини - захисного щита нашої шкіри.
Для виготовлення косметичних засобів сквален перетворюється на сквалан, оскільки сквален є ненасиченою жирною кислотою і тому може окислюватися і має короткий термін зберігання. Це змінюється із цим процесом.
Переваги Сквалану для краси
Сквалан запобігає втраті шкірою вологи. Особливо людям із сухою шкірою корисний зволожуючий ефект. Досить однієї краплі.
Завдяки схожості із шкірним шкірним салом, активні інгредієнти кремів можуть краще засвоюватися шкірою після використання сквалану. Сквалан також підходить як основа для макіяжу та для зняття макіяжу. І: Сквалан діє як вітамін і тому є антиоксидантом, який захищає наші клітини. Найкраще: Незважаючи на маслянисту консистенцію, воно не залишає жирної плівки на шкірі, але швидко вбирається і залишає шкіру шовковистою.
Щоб переглянути цей зовнішній вміст, ви повинні погодитися на файли cookie
Прийміть усі файли cookie
Позитивний ефект не обмежується шкірою: так само, як кокосове масло, сквалан допомагає при сухих, ламких кінчиках волосся.