Центр-Притулок-Німус, Наймос, кампанія збору коштів, єнот, притулок

ЄНОТ ЄНОТ ПРОЦІОНІДНИХ
ІДЕНТИФІКАЦІЯ:
Довгий час ми дзвонили йому "дика кішка".
Взявши свою назву від альгонкінського "аракума"
Назва «пральна машина» йому дали, бо вважалося, що він мив їжу перед тим, як її з’їсти. Насправді він скоріше відчуває і обробляє їжу, з водою або без неї, тому що відсутність слинних залоз пояснює його потребу змочити або замочити все, до чого він торкається, а потім краще ковтати. Вони часто живуть біля боліт і їм дуже подобається це середовище. Вода, їжа, притулок, словом, рай. На болотах він часто риє дно, видаляючи грудку мулу. Вони люблять молюсків і дрібних ракоподібних і черепашок. Отже, розтираючи грудку бруду, вона розкладається, а її датчики в ногах виявляють молюска або інших, і своєю спритністю він ловить його і кладе йому в рот.
ВИД:
Його можна впізнати за чорною маскою та смугастим хвостом, де чергуються чорні та коричневі кільця. Самці вищі за самок. Дорослий єнот має середні розміри 80 см, коливання між 60 см і 105 см залежно від особини, включаючи хвіст. Самці більші і важчі за самок. Хутро, як правило, сіро-коричневий, має тенденцію до більш-менш сірого або коричневого кольору. Біле обличчя має великі чорні плями навколо очей у формі маски і чорну смужку навколо носа. Кілька особин білого кольору, але альбінійм дуже рідкісний. Линька починається навесні і може тривати до трьох місяців. Літня шуба єнота коротка.
Середня вага: 25 фунтів (10 кг).
ЗВИЧКИ:
Комунікабельний, розумний, грайливий. В основному нічний, це рідко можна побачити, як їздитимуть до заходу сонця.
Запах, слух надзвичайний. Переглянути відмінний, особливо вночі.
Спритність: У нього чітке відчуття дотику, пальці передніх лап дозволяють йому розпізнавати предмети та обробляти їх, як справжні руки. Він здатний відкривати двері, горщики, крани. Він розумний альпініст і відмінний плавець.
Зимівля: Взимку тут використовуються дуплисті дерева, нори бабаків або лисиць, дірки під будівлями. Це період бездіяльності, але не про справжню сплячку ми говоримо більше про сплячку. Температура його тіла залишається високою, і він прокидається, щоб вийти годуватися теплими зимовими днями. За зиму він може втратити до 20% ваги.
ЇЖА:
Всеїдні. Раки, жаби, комахи, ондатра, білки, миші, кролики, яйця птахів, риба, черепахи, фрукти, вишня, смородина, горіхи. Він любить Але. Він відомий збирач сміття.
РОЗМНОЖЕННЯ:
Самець є полігамний. Самка є моногамний.
Лютий: Спаровування з наступною вагітністю 2 місяці.
Квітень: Опорос із середнім послідом Від 4 до 5 маленьких.
Молодняк: Самка вчить своїх дитинчат лазити, полювати і плавати протягом першого літа. Молоді залишаються з матір’ю протягом першої зими. Самець не бере участі у вирощуванні молодняку.
ПРЕДАТОРИ:
Пуми, боб-коти, койоти, лисиці, собаки, вовки, куниці та автомобілі.
Довголіття:
Єноти зазвичай живуть від 3 до 5 років у дикій природі, а іноді до 10 років. . У неволі вона може перевищувати 15 років. Молоді люди зазвичай гинуть від недоїдання, хвороб або вбивають хижаком.
Єнот Сімейство Procyonidae