Чи є парафін у нашій косметиці токсичним? CBO Blue-Ocean Strategy

Навряд чи існує косметичний засіб або засіб для догляду за шкірою, які не містять парафінів!
Компанією, яка повністю відмовляється від парафінів і, отже, добавок, які підозрюються в тому, що викликають рак, є Dr. Юхгейм.

Парафіни - відходи нафтової промисловості!

Власне кажучи, парафін - це продукт, виготовлений з нафти, і таким чином забезпечує необхідний вміст жиру для таких косметичних продуктів, як крем для обличчя та рук, лосьйон для тіла та бальзам для губ.

Оскільки, на жаль, немає чітких результатів досліджень парафіну, Федеральна служба захисту прав споживачів на даний момент не класифікує цю речовину як шкідливу. Незважаючи на все це, деякі експерти бачать зв’язок між парафіном та нашим здоров’ям.

Що такого шкідливого у парафіні?

  • Хоча парафіни захищають нашу шкіру від втрати вологи, регулярне використання косметики, що містить парафін, дедалі більше ущільнює наші клітини в шкірному шарі.
  • Через таке «стиснення» шкіри відходи, які організм виділяє через нашу шкіру, більше не можуть транспортуватися плавно або взагалі.
  • Наша лімфатична система більше не може працювати належним чином.
  • З часом наша шкіра стає грубою і сухою.
  • Речовина може осідати в печінці, серці та жирових клітинах.
  • Як і у випадку з силіконом, плівка, що утворюється на шкірі парафінами, не зовсім нешкідлива.
  • Волога заблокована, але, на жаль, реального ефекту догляду немає.
  • Набагато гірше: пошкодження захисної кислотної мантії шкіри може перешкодити саморегенерації.
  • "Ущільнюючи" пори шкіри, порушується обмін речовин, і наш найбільший орган чуття вже не може нормально дихати.
  • Вологість запобігається таким чином, що вона більше не може проникати в глибокі шари шкіри, оскільки потрапляє безпосередньо на парафінову плівку.
  • Завдяки шкірному салу та відходам, які більше не можна без проблем транспортувати через шкіру, може виникнути більше шкірних домішок.

Американський державний університет Кароліни в ході дослідження виявив, що при спалюванні парафінових свічок утворюються небезпечні речовини.

Що в свою чергу може спричинити подразнення дихання та астму.

Парафіни виготовляються різними методами і доступні у вигляді нафти, мікровосків або вазеліну.

Потім вони використовуються, наприклад, у свічках, воскових крейдах, гірськолижному воску та в засобах для догляду за дерев'яними меблями.

Але також як харчова добавка для фруктів та овочів, а також у косметиці.

Ви можете знайти парафін у списку INCI, наприклад, під назвами

  • Вазелін
  • Cera microcrystallina
  • Парафінова олія
  • Мінеральна олія
  • Озокерити, церезин
  • Парафіновий віск
  • Парафінова рідина

Тож можна сказати, що парафін - це дешевий замінник, який отримують із залишків при перегонці нафти.

І саме це робить його таким цікавим для косметичної галузі!

- без кольору, запаху та смаку!

Ці властивості дозволяють торгівлі та промисловості виробляти та розповсюджувати косметику надзвичайно дешево!

Причинами використання вищезазначених речовин, безумовно, є недороге виробництво та довговічність кінцевого продукту.

На жаль, ви не отримуєте того, чого чекаєте від своїх косметичних продуктів.

Ви не будете очищати, доглядати чи балувати ним своє тіло чи шкіру!

Почніть шукати косметичні продукти, які не містять парабенів, парафінів, силіконів та не містять мінеральних масел.

Натомість використовуйте натуральну косметику на основі рослинних екстрактів та природних амінокислот.

Що таке натуральна косметика? Що таке органічна косметика?

Важлива ідея на самому початку -> натуральна косметика чи органічна косметика не є захищеним терміном! Ви повинні це знати, щоб зрозуміти, що в рекламі багато обіцяють, але врешті-решт цього не можна дотримати!

Тож ви, рослини або фрукти, такі як алое віра на упаковці, приховуєте той факт, що, незважаючи на красиві картинки, інгредієнти синтетичні.

Продукція від Dr. Юхгейм був перевірений на переносимість та ефективність шкіри в Інституті Дерматеста і отримав сертифікат "дуже добре".

Дайте відпочити собі та своїй шкірі від усіх хімічних речовин та забруднюючих речовин, які ви невільно застосували до себе!

Ми представляємо вам деякі продукти від Dr. Юхгейм раніше.

токсичним

опис

Енергетичний ефект створюють висококонцентровані рослинні екстракти та сировина, що сприяють циркуляції крові. Взаємодія цих активних інгредієнтів сприяє зменшенню обсягу та речовини шкіри, структури зміцнюються та гармонізуються.
Такі креми, як Lipo Sculp та ByeByeCellulite від Dr. Juchheim також сприяє кровообігу в шкірі завдяки їх високоякісним інгредієнтам (прочитайте наш звіт про ByeByeCellulite).

Ефект потужного крему можна порівняти з підтяжкою тіла.

Lipo Sculp містить унікальну рослинну сировину, таку як.

Чайний кущ | Алое Віра | Кофеїн | Імбир | Плетений чагарник гуарани | Бджолиний віск | Лимонник

У яких областях можна добре використовувати скульптуру Lipo?

  • В області живота, стегон і сідниць
  • В області спини
  • На стегнах, колінах і литках (галіфе
  • На плечах і пахвових складках (розмахуючи руками)
  • З подвійним підборіддям
  • З збільшеною чоловічою груддю

Кофеїн, коензим А та карнітин - це потужне тріо щодо спалювання жиру. Кофеїн мобілізує жири (тригліцериди) з жирових клітин і одночасно перешкоджає накопиченню жиру. Коензим А зв’язується з тригліцеридами. Це є необхідною умовою для того, щоб карнітин транспортував жири в камери згоряння (мітохондрії) м’язових клітин, де вони спалюються для отримання енергії.
Дослідження показують, що регулярні фізичні вправи та спорт, а також здорове харчування - схуднення - посилюють ефект тріо до спалювання жиру.

Інформація та поради

Як правильно використовувати Lipo Sculp?

Як і у всіх Dr. Юхгейм, ділянки шкіри, що підлягають обробці, слід попередньо очистити тонізуючою водою (або аналогічною водою для чищення).
Крем слід наносити на уражені ділянки шкіри вранці та ввечері.
На початку лікування не слід наносити стільки крему. Потім ви можете збільшити суму через тиждень, якщо вам захочеться.
Злегка помасажуйте уражені ділянки. (Усі товари від доктора Юхгейма дуже економічні).
Найбільшого успіху ви досягнете після купання, оскільки пори широко відкриті.
Важливо | Увага: Застосування крему може призвести до відчуття тепла та почервоніння шкіри. (не хвилюйтеся, це пов’язано з рослинними інгредієнтами і знаходиться в розшуку).
Через один-два тижні початкове почервоніння шкіри стихає.
Досвід клієнтів показав, що позитивні результати досягаються вже через 7 днів.

Коли не слід використовувати крем для скульптури Lipo?

Для пергаментної шкіри | чутлива шкіра | при варикозі | під час вагітності - згодом із задоволенням.

Дізнайтеся більше на Original Dr. Сторінка Juchheim про це та всі інші товари!

косметиці

Ручка краси від Dr. Juchheim може спричинити дивовижні зміни, навіть при глибоких зморшках. Випробуйте надзвичайні, дивовижні зміни навіть при глибоких зморшках. Ручка краси допомагає почуватись комфортніше та молодіше. Окрім менших зморшок, завдяки своїй спеціальній формулі він також розгладжує глибокі зморшки і зокрема дозволяє зникнути поздовжнім зморшкам (лініям сну). Просто потріть аплікатор над набридливими зморшками і дайте йому ненадовго вбратися.

Екстракти з кори китайського шовкового дерева, едельвейсу, тирлича та спеціальних пептидів діють як фактори, що підсилюють колаген, і допомагають поліпшити еластичність шкіри. Колаген на рослинній основі може миттєво згладити зморшки і зробити шкіру молодшою. Миттєвий ефект триває годинами і може стати більш стійким від застосування до додатка.

Нехай вас надихає більш красивий і молодий колір обличчя!

Звичайно, існує безліч інших натуральних продуктів, які доставлять вам і вашій шкірі масу задоволення!