Джерело Олігомери Проантоціанідини Opc Екстракт виноградних кісточок для схуднення

Швидкі деталі
| Гавань: | будь-який порт як ваш запит |
| Терміни оплати: | L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union |
| Можливість постачання: | 5000 кілограмів/кілограмів на місяць |
| Номер типу: | OHI2016 |
| Зразок: | 10-20г |
| Тип видобутку: | Екстракція розчинником |
| Назва продукту: | Екстракт виноградних кісточок |
| Термін придатності: | Два роки |
| Специфікація: | 95% 98 Проантоціанідин |
| Упаковка: | Пляшка, барабан, пластиковий контейнер, упакований у вакуумі |
| Зовнішній вигляд: | Червоно-коричневий порошок |
| Форма: | Порошок |
| Функція: | Захист здоров'я |
| Тип: | Екстракт виноградних кісточок |
| Зберігання: | Киснево стійкі контейнери |
| Метод випробування: | УФ-ВЕРХ |
| Категорія: | ААААА |
| Точка походження: | Хунань Китай |
| Застосування: | Фармацевтичні речі Функція їжі |
| Бренд: | ОХІ |
| Сертифікат: | ISO9001 |
| Частина: | Насіння |
| Деталі доставки: | 3-6днів |
| Деталі упаковки: | Мішок 1кіло/25 кг барабан |
Проантоціанідини Олігомери Opcs Екстракт виноградних кісточок Втрата ваги
Високоякісний натуральний екстракт виноградних кісточок
Екстракт виноградних кісточок Opc
Opc Додаток
Основна інформація:
L назва: екстракт винограду
Інша назва: екстракт виноградних кісточок
L Джерело: виноградні кісточки
L Латинська назва: Vitis vinifera L.
L Інгредієнт: OPC
Специфікація: 95% 98%
L Методи випробувань: УФ, ВЕРХ, ВЕРХ
Номер CAS: 84929-27-1
L Молекулярна формула: C30H26O13
L Молекулярна вага:
L зовнішній вигляд: червоно-коричневий порошок
Яку роль відіграє opc в індустрії краси?
* Найпотужніший природний антиоксидантний матеріал для очищення вільних радикалів
Проантоціанідини також відомі як олігомерні ціанідини проанто (OPC). проантоціанідини - це клас поліфенолів, що містяться в різних рослинах. Хімічно вони є олігомерними флавоноїдами. Багато - це олігомери катехіну та епікатехіну та їх складні ефіри галової кислоти. Більш складні поліфеноли, маючи однаковий полімерний будівельний матеріал, утворюють танінову групу.
OPC був визнаний одним з найкращих інгредієнтів, що використовуються в косметичних продуктах, завдяки своїй потужній антиоксидантній здатності. По-перше, ми знаємо, що оптимальні результати, які ми маємо в маркерті, є природними. отже, найголовніше, що opc добре розчиняється у воді, і це робило його унікальним і важким для заміни. Ми знаємо, що антиоксидантна здатність лікопіну та астаксантину набагато вища, ніж opc, але вони розчиняються лише у жирі, і найбільше в організмі у нас є водою, отже, ми можемо зробити висновок, що opc є найбільш підходящим природним інгредієнтом для косметичний засіб на даний момент. так чому б не спробувати цей продукт на краще, молоді з вас.
З яких джерел в основному походить opc?
Що таке OPC?
Проантоціанідини - це клас поліфенолів, що містяться в різних рослинах. Хімічно вони є олігомерними флавоноїдами. Багато - це олігомери катехіну та епікатехіну та їх складні ефіри галової кислоти. Більш складні поліфеноли, маючи однаковий полімерний будівельний матеріал, утворюють танінову групу.
Проантоціанідіни були відкриті в 1947 році Жаком Маскельє, який розробив і запатентував методи вилучення олігомерних проантоціанідинів з кори сосни та виноградних кісточок. [1] Проантоціанідини, які часто асоціюються із споживчими товарами з журавлини, виноградних кісточок або червоного вина, колись пропонувались як фактори, що інгібують ІМП у жінок, але експертні наукові комітети спростували це дослідження.