Ефірна олія лаванди doTerra 15мл - Терапевтичний сертифікат
151,00 лей з ПДВ В наявності

Римські та єгипетські предки використовували його для купання та приготування їжі. З тих пір багато хто відкрив багато переваг Левантики. Ефірна олія лаванди широко використовується в косметиці та парфумерії.
Опис
Ефірна олія лаванди doTerra 15 мл сертифікована з терапевтичним ступенем чистоти
Ефірна олія лаванди - це ефірна олія, що добувається з рослини лаванди. Його можна приймати всередину, наносити на шкіру та дихати за допомогою ароматерапії.
Ефірна олія лаванди від doTerra має виразний аромат і може багато в чому принести користь шкірі. Він має здатність зменшувати вугрі та зменшувати зморшки. Його навіть можна використовувати для поліпшення здоров'я волосся та травлення. Ефірна олія Levantica широко використовується в косметиці та парфумерії.
Переваги ефірної олії лаванди doTerra
Як використовувати масло лаванди для шкіри
Спосіб використання лавандового масла залежить від того, чим ви лікуєтесь. Ви можете нанести його на шкіру з маслом-носієм або без нього, щоб сформувати лосьйон. Якщо ви кладете його на пошкоджену частину шкіри, часто найкраще використовувати ватний диск, який чистіший за пальці. Для зморшок та сухості шкіри можна наносити олію безпосередньо руками.
Масло лаванди також можна вживати у формі капсул або використовувати як пар для ароматерапії. Хоча лавандова олія відносно безпечна, деяким це може спричинити дискомфорт. Припиніть використання олії, якщо у вас є негативні побічні ефекти.
Лавандова олія має багато способів лікування шкіри. Природно зменшує запалення, зменшує біль і очищає поверхню шкіри. Ви можете використовувати лавандову олію для волосся, обличчя, ніг та рук.
Якщо у вас виникають побічні ефекти від використання олії, такі як висип, припиніть його використання та поговоріть з лікарем.
Лавандова олія від прищів
Лавандова олія вбиває бактерії, і це може запобігти та вилікувати вугрі. Розблоковує пори і зменшує запалення при розміщенні на шкірі. Щоб використовувати лавандову олію від прищів, розведіть її в кокосовій або іншій олії-носії та нанесіть на шкіру після миття обличчя.
Ви також можете використовувати олію лаванди як тонік для обличчя. Змочіть у суміші ватний диск, а потім злегка потріть ним обличчя. Для особливо впертих прищів арганова олія може допомогти зменшити запалення. Змішайте краплю лавандової олії з краплею арганової олії і кладіть прямо на кошик двічі на день.
Заспокоює екзему та сухість шкіри
Екзема може виникати в будь-якому місці вашого тіла. При екземі ваша шкіра стає сухою, свербить і лущиться. Це може відбуватися легко або хронічно і в декількох місцях. Оскільки лаванда має протигрибкові властивості та зменшує запалення, вона може допомогти утримати екзему.
Масло лаванди також можна використовувати для лікування псоріазу. Лавандова олія допомагає очистити шкіру та зменшити почервоніння та подразнення.
Щоб використовувати цю ефірну олію при екземі, змішайте дві краплі з рівною кількістю олії чайного дерева разом з двома чайними ложками кокосового масла. Ви можете використовувати його щодня.
Допомагає куперотичній шкірі
Лавандова олія може допомогти почервоніти шкіру, оскільки зменшує запалення. Може зменшити зміну кольору, включаючи темні плями. Лавандова олія допомагає зменшити плями та почервоніння. Якщо у вас гіперпігментація на шкірі, лавандова олія може допомогти і в цьому.
Лавандова олія від зморшок на обличчі
Вільні радикали частково відповідають за дрібні зморшки та зморшки на обличчі. Лавандова олія наповнена антиоксидантами, які допомагають захистити вас від вільних радикалів. Щоб використовувати лавандову олію від зморшок, використовуйте кілька крапель ефірного масла разом з фракціонованим кокосовим маслом. Суміш можна використовувати як зволожуючий крем один-два рази на день.
Протизапальна здатність
Хворобливі запалення можна вилікувати за допомогою лавандової олії. Больовий та знеболюючий ефект олії допомагає зняти запалення, тоді як бета-каріофілен у маслі також діє як природний протизапальний засіб.
Для лікування запалення при опіку поєднуйте одну-три краплі лавандового масла і одну-дві чайні ложки кокосового масла. Можна застосовувати суміш тричі на день.
Якщо у вас сонячний опік, може допомогти спрей з лавандовою олією. У пульверизаторі з’єднайте чверть склянки соку алое вера, 2 столові ложки дистильованої води, 10-12 крапель олії лаванди та олії жожоба. Струсіть пляшку і розпорошіть її на сонячні опіки. Використовуйте спрей два-три рази на день, поки сонячний опік не заживе.
Загоюючі властивості ран
Якщо у вас опік, поріз, зішкріб або інша рана, лавандова олія може допомогти прискорити процес загоєння ран. У ході дослідження 2016 року вчені виявили, що лавандова олія сприяє загоєнню тканин шкіри.
Щоб використовувати лавандову олію на невеликих ранах, змішайте три-чотири краплі лавандової олії разом із кількома краплями кокосової або таману. Нанесіть суміш на рану ватним диском. Якщо ваша рана вже зажила, лавандова олія може зменшити залишки рубців.