Екстра-незаймана олія, антипаразитарне масло
ПАРАЗИЦИД, ІНСЕКТИЦИД, АНТИФУНГІК, АНТИБАКТЕРІАЛ, АНТИАКАРІЙ, олія біо нім - оригінальна і дивна олія. В аюрведичній медицині органічна олія німа вважається терапевтичною панацеєю. В Індії дерево нім вважається священним деревом, а в індуїстських священних текстах воно називається "САРВ РОГА НІРВАНІ", той, хто лікує всі хвороби.

Наукові дослідження показали ефективність біо-олії німу проти бактерій, паразитів та комах, грибів.
На відміну від більшості рослинних олій, олія німу є розчинний, можна дуже добре змішувати у воді або у водних розчинах.
Біо німова олія - оригінальна і дивна олія. В аюрведичній медицині органічна олія німа вважається терапевтичною панацеєю. В Індії дерево нім вважається священним деревом, а в індуїстських священних текстах воно називається "САРВ РОГА НІРВАНІ", той, хто лікує всі хвороби.
Це прекрасне, декоративне дерево з фіолетовими квітами, завдяки чому його ще називають «індійською кажаном». Олія Нім славиться своїми сильними антисептичними, кліщовими, відлякуючими комах та антипаразитарними властивостями. Індійські фермери традиційно використовують масло німу як природне, біологічне добриво, пестицид та інсектицид.
Наукові дослідження продемонстрували ефективність біомасла нім проти бактерій, паразитів та комах. Секрет цієї олії полягає у високій концентрації набору молекул, особливо Azadirarachtina A, дуже активного та чудового за своїми властивостями.
Але використання німової олії не обмежується органічним землеробством. Завдяки високій концентрації олеїнової кислоти масло німу застосовується в косметиці, особливо для проблемної шкіри, а за своїми антибактеріальними, антипаразитарними та відлякуючими комахами властивостями воно використовується в зубних пастах, лосьйонах від комах, шампунях проти паразитів волосся.
Що чудово в олії німа, так це те, що на відміну від більшості рослинних олій, олія німу є ГІДРОСИЛУБІЛ, його можна дуже добре змішати у воді або у водних розчинах.
У тропічних країнах олія німа використовується для лікування малярії та малярії, серйозних захворювань, спричинених комарами анофелес. Хоча воно має дуже сильну дію, масло нім ЦЕ ТЕПЛИЙ ВИД КРОВІ НЕ ТОКСИЧНИЙ, є чудовим кишковим протипаразитарним засобом як для людини, так і для ветеринарії.
ВЛАСТИВОСТІ
- Дуже сильний антибактеріальний препарат (перевірена ефективність in vitro щодо Pseudomonas aerungiosa, S.aureus, E.coli, Proteus spp, Klebsiella та ін.)
- Сильний протигрибковий
- Поживний, завдяки своєму багатству олеїновою кислотою, він має особливі заспокійливі та пом’якшувальні властивості
- Відлякувач комах від паразитів шкіри та шкіри голови
- Загальний відлякувач комах, перевірений для понад 400 видів комах
- Гербіцид та інсектицид для побутового, ветеринарного та лісового господарства
- Загальний протипаразитарний
- Нетоксичний для теплокровних видів
рекомендація Я
- Заражена шкіра, сильні вугрі, фурункули
- Шкірні інфекції, дерматити, особливо псоріаз, грибкові інфекції
- Паразитарні шкірні інфекції, короста
- Рани, опіки, в тому числі сонячні
- Ревматичні захворювання
- Виведення кишкових паразитів
- Проти вошей
- Проти комах
- Включення масла німу у добову дозу крему у випадках сильних вугрів
- Включення олії німу в олії для масажу тіла та обличчя для лікування вугрів, фурункулів, мікозів, бактеріальних інфекцій, дерматиту, псоріазу
- Включення в розчини або спреї проти комарів, мух, комах (масло німу використовується для лікування малярії та малярії, спричиненої анофілесними комарами)
- Включення німової олії в косметику або приготування органічної косметики для проблемної шкіри, рук з грубо потрісканою шкірою
- Включення олії німу в мазі або приготування мазей при шкірних захворюваннях, дерматитах, псоріазі, екземі, грибкових інфекціях, корості
- Включення олії німу в маски та припарки із зеленою глиною, порошком азіатської центелли, порошком тепезкоуїту для проблемної шкіри або ділянок із шкірними захворюваннями
- Включення масла німу в дозу шампуню для заспокоєння подразненої шкіри голови та проти вошей
- Включення масла німу в масло вошей у поєднанні з кокосовим маслом, маслом чорного кмину, ефірним маслом лаванди, ефірним маслом єгипетської герані
ВИКОРИСТАННЯ У ВЕТЕРИНАРНИХ ВНУТРІШНЯХ
- Включення в домашні шампуні проти бліх, кліщів та інших паразитів
- Включення в мазі для лікування ран
- Випаровування для відлякування комах (мух, комарів), особливо влітку, як для простору навколо будинку, так і для домашніх тварин або ферми
- Знищення личинок та комах
- Захист рослин від комах та паразитів
- Захист дерев від паразитів та кліщів
Олія Німа дуже міцна і концентрована. З одного літра олії отримують 50-100 літрів розчину для розпилення, залежно від місця призначення. Загальна використовувана концентрація становить 10%.
- 100% чиста і натуральна олія німа, отримана в результаті органічного землеробства, після першого холодного віджиму насіння німу німу
- Жирні кислоти: Омега 6 - 20%, Омега 9 - 45%, пальмітинова - 15%, стеаринова - 7%
- Інші природні сполуки: Azadirachtina A
- Ім'я: Мелія Азадірахта
- Країна походження: Індія
- Імпортується до ЄС: Франція
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
- Зовнішній вигляд: паста при кімнатній температурі
- Колір: коричнево-зелений
- Запах: міцний, кислий, дуже особливий, між нарізаною цибулею і смаженою кавою
- Кашель: сухий, швидко проникає в шкіру, не залишаючи жирних слідів
- Стабільна окисна олія
Зберігання: окисно стійке масло. Уникайте спеки та світла.
Це прекрасне, декоративне дерево з фіолетовими квітами, завдяки чому його ще називають «індійською кажаном». Олія Нім славиться своїми сильними антисептичними, кліщовими, відлякуючими комах та антипаразитарними властивостями. Індійські фермери традиційно використовують природні, органічні добрива, пестициди та інсектициди. \ n
Наукові дослідження продемонстрували ефективність біомасла нім проти бактерій, паразитів та комах. Секрет цієї олії полягає у високій концентрації набору молекул і особливо Азадірахахтину А, дуже активного та чудового за своїми властивостями. \ n
Але використання німової олії не обмежується органічним землеробством. Завдяки високій концентрації олеїнової кислоти масло німу застосовується в косметиці, особливо для проблемної шкіри, а за своїми антибактеріальними, антипаразитарними та відлякуючими комахами властивостями воно використовується в зубних пастах, лосьйонах від комах, шампунях проти паразитів волосся. \ n
Що чудово в олії німа, так це те, що на відміну від більшості рослинних олій, олія німу є Водонепроникний, можна дуже добре змішувати у воді або у водних розчинах. \ n
У тропічних країнах олія німа використовується для лікування малярії та малярії, серйозних захворювань, спричинених комарами анофелес. Хоча воно має дуже сильну дію, масло нім НЕ ТОКСИЧНИЙ ДЛЯ ТЕПЛИХ ВИДІВ КРОВІ, будучи чудовим кишковим антипаразитом як для людини, так і для ветеринарії. \ n
ВЛАСТИВОСТІ \ n
РЕКОМЕНДУЙТЕ \ n
ВИКОРИСТАННЯ \ n
ВИКОРИСТАННЯ В ВЕТЕРИНАРНИХ ГОСПОДАРСТВАХ \ u00a0 \ n
Олія Німа дуже міцна і концентрована. З одного літра олії отримують 50-100 літрів розчину для розпилення, залежно від місця призначення. Загальна використана концентрація становить 10%. \ n
СКЛАД \ n
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n
Зберігання: окисно стійке масло. Уникайте спеки та світла. \ n
ПАРАЗИЦИД, ІНСЕКТИЦИД, АНТИФУНГАЛЬНИЙ, АНТИБАКТЕРІАЛЬНИЙ, АНТИАКАРІЙНИЙ, масло біоніму - оригінальне та дивовижне масло. В аюрведичній медицині органічна олія німа вважається терапевтичною панацеєю. В Індії дерево нім вважається священним деревом, а в індуїстських священних текстах воно називається "SARVE ROGA NIRVANI", той, хто лікує всі хвороби. \ n
Наукові дослідження показали ефективність біо-олії німу проти бактерій, паразитів та комах, грибів. \ n
На відміну від більшості рослинних олій, олія німа становить \ u00a0 РОЗЧИННИЙ У ВОДІ, можна дуже добре змішувати у воді або у водних розчинах. \ n