Горіхи святого Іоанна - біологія
Як жарко занадто жарко для життя глибоко під дном океану?
Антибіотики від бактерій
Міграція клітин: нещодавно виявлена функція відомого білка
Молекулярний компас для вирівнювання клітин
Від чого листя старіє восени
Демократичність грифа-цесарки
Середовище Екембо: Люди також жили на відкритих ландшафтах
| Генетика | Сільське, лісове та тваринництво
Сорт пшениці був створений шляхом схрещування дикорослих трав
Як жарко занадто жарко для життя глибоко під дном океану?
Горіхи Йоганні

Горіхи Йоганні (також Саранчові горіхи [1]; інша назва: зелені волоські горіхи) - це звичайні волоські горіхи, які збирають задовго до того, як вони дозріють восени.
Назва походить від часу збору врожаю, який відбувається до дня Іванова або Іванівського дня (24 червня, загальніше: навколо сонцестояння). На даний момент горіх ще м’який і ще не сформував типову шкаралупу горіха. Він не є їстівним у необробленому стані. Мариновані горіхи ріжкового дерева можна придбати в делікатесних магазинах. Неперероблені йоганінути практично відсутні в магазинах.
використання
Щоб бути їстівним, Йоганнінут потрібно замочувати протягом тривалого періоду часу. Іншою основною формою використання є виробництво Горіховий лікер. Він також використовується при друкуванні спиртних напоїв. Крім того, існує також маринування з цукром та спеціями як «терпко солодке» варення [2] або цукати чорні горіхи.
Шкаралупа незрілого волоського горіха використовувалася як барвник; так звана горіхова пляма виробляє теплий коричневий тон.
Горіхова олія
Крім того, зелений горіх є сировиною для виробництва (Тирольська) горіхова олія, мацерат у різних рослинних оліях, як сонцезахисний крем у традиційних фітотерапіях, спочатку домашній засіб, який сьогодні продається як косметичний засіб - це горіхова олія Ні пресоване жирне масло самого стиглого волоського горіха (Волоська горіхова олія), яка служить ароматичною їстівною олією, а також для змішування олійних фарб [3], але не придатна для споживання. Зелений горіх, фармацевтичний Насіннєва порода juglandis immaturum, також використовується в традиційній китайській медицині.