Кабан з Вісей; Зоопарк та парк розваг в Рона-Альпи - Бургундія

парк
Презентація

Добова тварина, вона живе в групі, що складається з свиноматок та їх кабанів. Молоді самці живуть на околиці компанії, і лише старі чоловіки одинокі.
Вони люблять кататися в своєму бруді, а потім сховатися у чистому сухому місці відпочинку, прихованому серед рослинності. Кабани багато рухаються і не мають великої території. Вони спілкуються за допомогою вокалізації та насолоджуються фізичним контактом.
Статева зрілість досягається в 16 місяців. Після терміну вагітності 4 місяці самка народжує від 2 до 4 кнурів. Їх годуватимуть грудьми від 2 до 4 місяців. У період розмноження самці носять гриву з довгими волосками.

Сільське господарство та вирубка лісів фрагментують природне середовище існування. До цієї загрози слід також додати полювання та гібридизацію з домашніми свинями.
Вид виведений в Туропарці в рамках європейської програми EEP.

Класифікація
Клас: Ссавці
Порядок: Artiodactyla
Сімейство: Suidae

Відділ
Ендемік Філіппін: 2 острови: Негрос і Панай

Середовище існування
Тропічні ліси та високогірні луки

Дієта
Всеїдні та умовно-патогенні кабани споживають все, що знаходять: плоди, коріння, бульби, зернові, дощових черв’яків тощо.

Довговічність
Від 10 до 15 років

Захист
Додаток С CITES, EEP