Користь ефірної олії іланг-ілангу - Марі Клер

Закладка Raththapon_Wanjit - Getty Images
Це дерево - з сімейства Аннонових (англ. Annonaceae), яке славиться запахом розлогих жовтих квітів, родом з Південно-Східної Азії. Іланг-іланг також культивується на Мадагаскарі, Реюніоні та Коморських островах.
Широко використовувана в парфумерії, його ефірна олія має багато інших якостей, крім запаху. Антиутомний бар'єр, визнаний афродизіак, благодійник серця і духу:іланг іланг ефірна олія є, так би мовити, багатофункціональним.
Ефірна олія проти стомлення
Як підкреслює у своїй книзі "Біблія ефірних олій" (Leduc.s Pratique) фахівець Даніель Фесті, ефірна олія іланг-ілангу є "загальним засобом проти втоми (сексуального, фізичного, психічного, психологічного)".
У разі слабкості він позитивно відповість на ваші очікування - під ковдрою та в інших місцях.
Визнаний афродизіак
Для пар, які шукають інтенсивності та нових сексуальних енергій, ця ефірна олія, як відомо, є підсилювачем збудження. Це буде сіль твоїх ночей. З божественним запахом як бонус.
Застосовується розведеним для чуттєвих масажів. Окрім еротичного тертя, його можна використовувати для косметичних процедур (одна крапля дози шампуню для уповільнення випадіння волосся).
Серцевий регулятор
Серед різноманітних і різноманітних достоїнств він також є "дуже хорошим серцевим регулятором: тахікардія, гіпертонія, екстрасистолія", - пояснює Даніель Фесті у своїй спеціальній книзі. Звичайно іланг іланг - це не ліки, і вам слід звернутися до лікаря при появі будь-яких серцевих симптомів.
Зверніть увагу, що це також допомагає боротися з панічними атаками. Коротше, ви зрозумієте, ця ефірна олія - справжній швейцарський армійський ніж, що надходить з Азії.
Щодо його застосування: його використовуватимуть нюховим та шкірним шляхом і завжди розбавлятимуть. Він також протипоказаний під час вагітності та годування груддю.
Інформація, наведена в цій статті, не є рецептом, вона залишається даними в інформаційних цілях і не несе відповідальності за нас.