Косметична діюча речовина Провітамін В5 (Пантенол) - Aroma-Zone
Також відомий під назвою пантенол, провітамін В5 дуже ефективний як для догляду за волоссям, так і для його зміцнення та оздоровлення, а також для догляду за шкірою, завдяки своїм відновлюючим та заспокійливим властивостям.

- Ви повинні увійти в систему або створити обліковий запис, щоб писати коментарі
- Презентація
- Властивості та використання
- На практиці
- Рецепти Косметична діюча речовина Провітамін В5 (Пантенол)
- Бібліографія
- Зауважте
Презентація
Посвідчення особи
75% D-Пантенол, розчинений у воді для зручності використання. Для регулювання рН додають невелику кількість лимонної кислоти.
Властивості та використання
Властивості
Показання
- Чутлива або схильна до дискомфорту шкіра
- Шкіра з недоліками
- Пошкоджена шкіра
- Делікатні зони
Деякі ідеї
Цей активний інгредієнт використовується як інгредієнт у ваших препаратах для догляду за шкірою:
- Відновлюючий крем
- Догляд за сухістю рук і ніг
- Догляд після гоління або після депіляції
- Після догляду за сонцем
Властивості
Показання
- Весь тип волосся
- Ламке або пошкоджене волосся і посічені кінчики
- Відомо, що стримує випадання волосся
- Чутлива шкіра голови
Деякі ідеї
Цей активний інгредієнт використовується як інгредієнт у ваших препаратах по догляду за волоссям:
- Зміцнюють, прикрашають шампуні та кондиціонери
- Розщеплена кінчики відновної сироватки
- Шампунь або лосьйон для чутливої шкіри голови
- Зберігати в недоступному для дітей.
- Не ковтати, уникати контакту з очима.
- Дотримуйтесь рекомендованих дозувань.
Знаючи +
Також називається пантенол, провітамін В5 є найбільш вживаний вітамін у косметичній промисловості, оскільки суттєвий для краса шкіри та волосся . Потрапляючи в організм, провітамін В5 швидко трансформується вітамін В5 (пантотенова кислота), основний компонент коферменту А, хто має Головна роль в механізмі відновлення клітин і тканин .
Цей вітамін бере активну участь у формуванні та регенерації шкіри та волосся. Отже, a дефіцит вітаміну В5 може призвести до Втрата волосся .
На шкірі, останні дослідження висвітлили відновлюючі та заспокійливі властивості провітамін В5. У неї є дія стимулюючий на синтез кератиноцитів і на проліферація фібробластів, складові клітини епідермісу та дерми, і тому відіграє a важливу роль в процесі відновлення шкіри .