Квітень - органічні рум’яна

Рейтинг безпеки

Низький ризик*
* Відповідно до голосів користувачів

Компанія: Квітень Франція

Опис Квітень - органічні рум'яна

Рум'яна Pink Glow

Цей товар замовив один з відвідувачів AlegeSanatos.ro. Його аналіз проводився на основі інформації, наданої заявником.

Органічні рум'яна для природного і бездоганного макіяжу. Легко наноситься, рожеві тіні для повік Pink Glow Avril освітлюють шкіру та надають їй здоровий вигляд.

Інша інформація:
Цей продукт містить 12 інгредієнтів, з яких 11 інгредієнтів вважаються безпечними, 1 інгредієнт шкідливий.

Інгредієнт Avril - органічний рум’янець

Ступінь ризику:
Зверніть увагу на наступний інгредієнт:

Для детального опису клацніть на будь-який з інгредієнтів нижче:

Синоніми: КОЗМЕТИЧНИЙ ТАЛК, АГАЛІТ; АСБЕСТИН

функції: абразив, абсорбент, проти злежування, наповнювач, матовий матеріал, протектор для шкіри, тапочки

  • порошок, що містить невелику кількість силікату алюмінію
  • біло-сірий мінерал, що зустрічається в природі
  • нерозчинний у воді
  • вбирає шкірне сало, залишаючи шкіру тьмяною і м’якою
Тальк також використовується в харчовій промисловості завдяки своїй протизлежуючій функції (E553b).

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) схвалила використання цього інгредієнта в якості протизлежуючого агента та компонента бавовняних, паперових та картонних тканин, з яких складається харчова упаковка. Тальк можна використовувати як непряму харчову добавку як барвник у полімерах та ліках. Він також може використовуватися як неактивний інгредієнт у фармацевтичних препаратах.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт може використовуватися у косметиці, але вимагає запобіжних вказівок щодо ризику вдихання дітьми до 3 років (Додаток III).

Згідно з дослідженнями, що належать до Національної комісії з токсикології, тальк, що використовується в косметиці, чистий, незабруднений азбестом, є формою силікату магнію і може бути токсичним та канцерогенним. Є також дослідження, які попереджають, що використання тальку в області статевих органів може спричинити рак яєчників.

Згідно з Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (1/5).

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (набув чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в їжі (ферменти, барвники та поживні речовини), прийняту Європейською комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 553b - Тальк.

Синоніми: КОЗМОГЕЛ 10; КРОХОМ, ТРИТІКУМ ВУЛГАР; КРОХМАЛ, ПШЕНИЦЯ; TRITICUM VULGARE крохмаль; ПШИННИЙ КРОХМАЛ

функції: абсорбент, в'яжуче, засіб для в'язкості

  • екстракт пшеничного крохмалю
Крохмаль використовується для пом’якшення, відлущування та «полірування» шкіри; має здатність легко вбирати рідку косметику. Також інгредієнт використовується для розведення інших твердих продуктів або для збільшення їх об’єму.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Згідно з оцінками косметичних інгредієнтів, важкий крохмаль є сильним алергеном.

На сьогоднішній день після використання цього інгредієнта побічних ефектів не виявлено.

Синоніми: CI 77019; ЗОЛОТА СЛЮДА; МУЗКОВИЙ СЛЮД

функції: забарвлення, непрозорість

  • мінеральний силікат з різними хімічними складами
  • білий порошок, який відбиває світло

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Синоніми: СІЛІКА, АМОРФНИЙ СИЛІК; АМОРФНИЙ ГІДРАТ ОКСИДУ КРЕМІЮ; КРЕМІЙНИЙ АНГІРИД; ДІОКСИД КРЕМНІЮ

функції: абразив, абсорбент, засіб проти злежування, наповнювач, матовий агент, поверхнево-активна речовина

  • складова піску
  • також званий діоксидом кремнію
  • використовується в аморфній формі, без структури, в косметиці
  • косметика та засоби особистої гігієни не містять кристалічного діоксиду кремнію

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Синоніми: ТРИГЛІЦЕРИД КАПРИЛОВОЇ/КАПРИЧНОЇ КИСЛОТИ, ГЛІЦЕРОЛ-КАЛРІЛАТНИЙ КАПРІНАТ

функції: парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за шкірою

  • гліцерин-тристер, каприлова кислота та капринова кислота
  • роль у запобіганні зневоднення шкіри
  • отримують з кокосової олії
  • має високу стійкість і стійкість до окислення

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як пряму харчову добавку.

Огляди косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяють використовувати тригліцерид каприл/каприн у косметиці за умови дотримання найкращих процедур щодо його використання та концентрації.

Синоніми: ОКТАДЕКАНОВА КИСЛОТА, СІН ЦІНКУ; ЦИНКОВИЙ ОКТАДЕКАНОАТ; Гайден; HyTech; МАТЕМАТИКА; МЕТАЛЛАК

функції: засіб проти злежування, барвник, засіб, що підвищує в’язкість

  • цинкова сіль стеаринової кислоти
  • антибактеріальні, противірусні властивості

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як речовину, яку можна додавати безпосередньо в їжу (GRAS). Стеарат цинку також можна використовувати як непряму харчову добавку.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, цей інгредієнт можна використовувати як барвник у косметиці та засобах особистої гігієни.

Синоніми: ОВОЧНИЙ СКВАЛАН, КОЗБІОЛ

функції: засіб для догляду за волоссям, засіб для догляду за шкірою, пом’якшувальний засіб, зволожуючий крем

  • масляниста речовина, що входить до складу інших масел
  • компонент шкірного сала людини
  • відбувається природним шляхом - він може бути тваринного або рослинного походження
  • він діє як мастило, залишаючи шкіру м’якою та оксамитовою
  • одержують гідруванням сполуки сквален
  • він міститься в печінці акули, оливковій олії, олії зародків пшениці

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни за умови дотримання діючих процедур щодо його використання та концентрації.

Відповідно до Sage Advice and Dermadoctor, цей інгредієнт є комедогенним (1/5).

Синоніми: МОНОГЛІЦЕРИД КАПРИЛОВОЇ КИСЛОТИ; ГЛИЦЕРИЛ МОНОКАПРИЛАТ; МОНО- ОКТАНОИН; МОНЕСТЕР З 1,2,3-ПРОПАНЕТРІОЛОМ ОКТАНОВОЇ КИСЛОТИ; ОКТАНООВА КИСЛОТА, МОНОЕСТЕР З 1,2,3-ПРОПАНЕТРІОЛОМ; ОКТАНООВА КИСЛОТА, МОНОЕСТЕР З ГЛІЦЕРОЛОМ; октаноїл,

функції: Пом'якшувач, поверхнево-активна речовина, засіб для догляду за шкірою

  • Гліцерин та моноефір каприлової кислоти.
Пом'якшує і пом'якшує шкіру

Гліцерил каприлат має чудовий профіль ефективності проти бактерій та дріжджів, і як такий є успішним консервантом для догляду за шкірою.

Він схвалений для використання в ЄС, США та Японії.

Згідно з Оглядом косметичних інгредієнтів (CIR), цей інгредієнт посилює проникнення продукту в епідерміс.

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

  • Наразі спеціалізовані комісії не повідомляли про негативні побічні ефекти цього інгредієнта.

Синоніми: 2-ОКТИЛДОДЕКАНОЛ, 2-ОКТИЛЬДОДЕЦІЛОВИЙ СПІРК, EUTANOL G

функції: парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за шкірою, розчинник

  • жирний алкоголь
  • сприяє утворенню емульсії та запобігає її поділу на олії та інші компоненти
  • зменшує схильність до спінювання продуктів при збудженні
  • воно може бути рослинного або тваринного походження

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Синоніми: 3-АЦЕТИЛ-4-ГІДРОКСИ-6-МЕТИЛ-2Н-ПІРАН-2-ОДЕН

функції: консервант

  • білий порошок без смаку та запаху
  • захищає косметику та засоби особистої гігієни від псування (вбиває мікроорганізми та перешкоджає їх росту та розмноженню)

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Адміністрація з харчових продуктів і медикаментів (FDA) дозволяє використовувати цей інгредієнт як консервант для фруктового соку каші без шкірки, якщо він не виявляється у концентраціях, що перевищують 65 ppm в обробленому продукті. Дегідрооцтова кислота також може використовуватися як непряма харчова добавка в клеях.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці за умови дотримання чинних процедур щодо його використання та концентрації.

Відповідно до Директиви ЄС 1223/2009, дегідрооцтова кислота може використовуватися як консервант у косметиці у концентраціях до 0,6%. Не дозволяється використовувати його в аерозольних виробах (спрей).

Синоніми: ЗМІШАНІ ТОКОФЕРОЛИ; ПРИРОДНИЙ ВІТАМІН Е; ВІТАМІН Е; Альфа-токоферол; Е 306

функції: антиоксидант, парфумерний інгредієнт, засіб для догляду за шкірою

  • з'єднання, пов'язане з вітаміном Е, яке відбувається природним шляхом
  • він міститься в м’ясі, яйцях, крупах, овочах, горіхах
  • антиоксидант, який можна виділити з рослинного масла

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA) включає цей інгредієнт у свій список поживних речовин, які вважаються безпечними. Токоферол також входить до списку дозволених консервантів для їжі.

Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) дозволяє використовувати цей інгредієнт у косметиці та засобах особистої гігієни.

За даними Sage Advice та DermaDoctor, цей інгредієнт вважається комедогенним (2/5).

Відповідно до Положення № 1129/2011 про харчові добавки, прийнятий Європейською комісією (який набуде чинності 1 червня 2013 року), цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка.

Відповідно до Положення № 1130/2011 про харчові добавки, що використовуються в продуктах харчування (ферменти, барвники та поживні речовини), прийнятий Європейською Комісією 2 грудня 2011 року, цей інгредієнт може використовуватися як харчова добавка під назвою E 307 - Альфа-токоферол (E 306 - Екстракт, багатий токоферолом E 308 - гамма-токоферол; E 309 - дельта-токоферол).

Синоніми: МАСЛО НАСІННЯ СОНЯШНИКА, МАСЛО СОНЯШНИКА, РІЧНЕ МАСЛО ГЕЛІАНТУСУ

функції: засіб для догляду за шкірою, пом'якшувальний засіб

  • екстракт насіння соняшнику (Helianthus annuus)
Соняшникова олія містить вітаміни Е і К (містить найвищу концентрацію вітаміну Е з усіх рослинних олій).

Рейтинг безпеки/інгредієнтів:

Будьте обережні з внутрішнім введенням олії, оскільки стебло, листя, квітка, а також коріння цієї рослини часто викликають алергічні реакції.

Рослинні та рослинні інгредієнти, що використовуються в косметичних формулах, як правило, щадні та безпечні. Перед розміщенням готового косметичного продукту на ринку необхідно пояснити безпеку кожного інгредієнта відповідно до 21 CFR 740.10. Обґрунтування безпеки косметичних інгредієнтів може включати тести на подразнення очей та шкіри, а також на алергенність та мутагенність, залежно від передбачуваного застосування чи використання.