Laurel - косметична інформація - Інтернет-магазин ecco verde

Laurus Nobilis Leaf Oil, екстракт листя laurus nobilis

Лавр із сімейства лаврових зростає переважно в Центральній та Південній Америці, Південній Європі та Росії. Олія з його листя використовується для догляду за шкірою антисептичні, антибактеріальні, фунгіцидні та дезінфікуючі. Він також має ефект нейтралізації запаху і в основному використовується для засобів догляду Вугрі, запальні процеси на шкірі і проти Лупа використовується, але також працює проти випадіння волосся і сприяє Загоєння дрібних ран. Там лавр загалом хороші властивості догляду його також можна багато в чому використовувати для інших засобів по догляду.
В Ароматерапія Лаврове масло має надихаючий, збуджуючий та знижуючий депресію ефект, але також заспокоює та заземлює. Це допомагає через невеликі життєві кризи, втому та погану концентрацію уваги та надає впевненості у собі та безпеки.

ecco

див. Markus Schirner 2002, "Aroma-Öle", Schirner Verlag, Дармштадт, 4-е видання 2011 р.

З нашого журналу:

Відкрийте для себе Екко Верде:

Нові продукти:

Мої переваги в Ecco Verde

Безкоштовна доставка в Німеччині від 29,90 € *

Доставка за 1 - 4 робочі дні.

Безкоштовно Зворотна доставка

Принаймні 1 безкоштовний зразок з кожним замовленням

Ми здійснюємо доставку в понад 90 країн світу

Ми працюємо нейтрально до клімату

Ми уникаємо викидів СО2, де це можливо. Решту ми компенсуємо екологічними соціальними проектами.

Вам потрібна допомога з вашим замовленням? Ми із задоволенням відповімо на ваші запитання.

Відмінно На основі 1506 Рейтинг клієнтів

Платіть безпечно за допомогою

  • Накладеним платежем
  • передоплата