Лінолева кислота Лінолева кислота настільки корисна для шкіри - ПІДГОТУЄТЬСЯ ДЛЯ ЗАБАВИ

кислота

Омега-6 жирні кислоти мають багато позитивних функцій, особливо для шкіри, і тому їх не слід брати до уваги у вашому раціоні та в рутині краси.

Загалом відомо багато про значення омега-3 жирних кислот для організму, але є й інші ненасичені жирні кислоти, які так само необхідні для організму. Лінолева кислота - одна з тих речовин, про яку ми, безумовно, повинні знати більше. Зрештою, він має багато позитивних впливів на організм, а також забезпечує красиву шкіру.

Що таке лінолева кислота?

Лінолева кислота належить до подвійних ненасичених жирних кислот і належить до групи омега-6 жирних кислот. Так само, як жирні кислоти омега-3, організм не може сам виробляти лінолеву кислоту. Однак для виробництва інших жирних кислот омега-6 достатньо лінолевої кислоти, що, звичайно, тим важливіше. Це не тільки важливо, оскільки основний будівельний матеріал інших речовин в організмі, лінолева кислота також виконує важливі функції для шкіри. Там це відбувається, серед іншого, у керамідах, які беруть участь у структурі епідермісу, верхнього шару шкіри, підтримують шкірний бар’єр та захищають шкіру від висихання. Тому лінолева кислота необхідна для сяючої шкіри та волосся.

Як застосовується лінолева кислота?

Лінолева кислота природно зустрічається в багатьох продуктах харчування; вона міститься в особливо високих концентраціях у рослинних оліях, таких як лляне насіння, сафлорова олія або гарбузове масло. Багато масел мають частку понад 50 відсотків. Маргарин, тваринні жири та горіхи також містять високий рівень лінолевої кислоти. За даними Німецького товариства з харчування, 2,5 відсотка щоденної енергії в їжі має надходити з жирних кислот омега-6. Оскільки лінолева кислота знижує рівень холестерину, вона необхідна для харчування. Лінолева кислота ефективна не тільки зсередини; завдяки своїм позитивним властивостям вона також використовується зовнішньо в багатьох косметичних продуктах для догляду за шкірою.

Які позитивні ефекти надає лінолева кислота?

У продуктах по догляду за шкірою лінолева кислота спочатку забезпечує багато вологи, але пропонує набагато більше. Зокрема, проблеми зі шкірою, спричинені запаленням, можна лікувати за допомогою продуктів, що містять чудодійний препарат. Лінолева кислота має протизапальну дію і, таким чином, може успішно боротися з вуграми, псоріазом та нейродермітом. Пігментацію шкіри та фотопошкодження можна також лікувати продуктами лінолевої кислоти. Речовину також можна використовувати проти чорних крапок і зменшити їх розмір. Тому такі марки, як Eucerin, lavera та Linola, пропонують спеціальні креми, що містять високу частку лінолевої кислоти, а тому особливо корисні для роздратованої шкіри.

Лінолева кислота - справжній універсал

Для вас існує багато варіантів постачання лінолевої кислоти. З одного боку, ви повинні подбати про те, щоб додати їх достатню кількість у свій раціон, а з іншого боку, завдяки широкому асортименту продуктів, ви також можете переконатися, що вони розвивають свій ефект поза вашим тілом і балують вашу шкіру лінолевою кислотою щодня.