Незліченна користь лотоса
Лотос - квітка, яка походить з Азії, зустрічається на поверхні озер або ставків. Ця квітка використовується у багатьох косметичних продуктах, оскільки вона відома своїми численними перевагами для шкіри, волосся та тіла в цілому. Будь-яку частину лотоса можна їсти або використовувати: від насіння до тичинок до коренів! Відкрийте його переваги ...
Багато чеснот лотоса для здоров’я
Приготуйте чай з листям квітів лотоса, для яких ви даєте настоятися:
- головний біль
- кровотеча з носових ходів
- застуда і кашель
- зупинити діарею
- знизити рівень жиру в крові
- очищають кров і зміцнюють імунітет.
Чим молодші квіти і листя лотоса, тим вища їх концентрація поживних речовин.
Насіння лотоса, пророщені або порошкоподібні, багаті антиоксидантами і тому ідеально підходять для запобігати старінню передчасне в організмі. Так само тичинки лотоса містять флавоноїди, які корисні для боротьби із вільними радикалами, відповідальними за старіння шкіри.
Кореневища лотоса, його підводні стебла, багаті вітамінами В6 і 6, клітковиною і фосфором.

Користь ефірної олії лотоса
Ефірна олія лотоса може розповсюджуватися у повітрі вашого будинку, щоб відчути його запах та забезпечити заспокійливий ефект.
Застосовуючи до організму у дуже малих кількостях, від 1 до 2 крапель за один раз, це дозволяє:
- боротися з прищами
- сприяють загоєнню подразнень або ран
- полегшити простудні захворювання дихальних шляхів, грип)
- боротьба з безсонням, стресом або занепокоєнням.
Протипоказання: Не давайте ефірну олію лотоса маленькі діти, які годують груддю або вагітні жінки. Не застосовувати на слизових оболонках або біля очей.