Олія жожоба - необхідна краса шкіри
Олія жожоба, від його ботанічної назви simmondsia chinensis - це рослинна олія, що нагадує рідкий віск. Вона багата на мононенасичені жирні кислоти і неможливо милити.

Гадолева кислота з сімейства омега-9 складається на 70% зі структурою та складом, схожим на шкірне сало людини, ця жирна кислота відіграє роль у побудові клітин. Крім того, його подібність до шкірного сала робить його чудовим інгредієнтом для проникнення в шкіру, не залишаючи жирної плівки. Іншими його компонентами є ерукова та олеїнова кислоти.
Світло-жовтого кольору, без запаху і тягучого вигляду, олія витягується з насіння рослини. його використання є відомим інгредієнтом рослинної косметики. захисний та зволожуючий, його користь чимала для здоров’я організму.
Користь олії жожоба
Олія жожоба рекомендується в органічній косметиці для її м’якого відчуття. Дійсно, він проникає в епідерміс, не залишаючи жирної плівки на шкірі. його достоїнства численні:
регулятор рН шкіри, він врівноважує виділення шкірного сала;
захисний, він діє як бар’єр для шкіри;
пом’якшуючи, живить суху шкіру;
пом’якшуючий, підходить для чутливої шкіри;
відновлюючий і загоюючий, він діє на пошкоджену шкіру;
живлячи, він ефективно проникає в різні шари шкіри і стимулює вироблення колагену;
регенеруючи, він підтримує зрілу шкіру та бореться зі старінням шкіри;
зміцнюючи, це допомагає шкірі підтримувати форму;
заспокійливо, діє на роздратовану шкіру;
Які шкурки можуть використовувати це органічне рослинне масло ?
Рослинна олія підходить для всіх типів шкіри. Для жирної та сухої шкіри її достоїнства є якісними, тому олія жожоба є універсальною олією. Щоб зволожити або зняти макіяж, змочіть ватний диск і нанесіть безпосередньо на шкіру. Він швидко проникає завдяки м’якому та гармонійному дотику.
Олія жожоба може замінити зволожуючий крем у процедурі краси. При змішуванні з іншими рослинними оліями воно стає якісним інгредієнтом.
з маслом солодкого мигдалю для м’якої шкіри;
з олією примули вечірньої для боротьби зі зморшками;
за допомогою олії чорного насіння, що має потенціал проти вільних радикалів, для подолання зовнішньої агресії.
Олія жожоба захищає шкіру, а її багатство корисних поживних речовин робить її чудовим інгредієнтом. Розведіть кілька крапель у денному кремі, щоб отримати користь від його численних переваг.
Ідеальні композиції для вашої шкіри
Олія жожоба вступає в симбіоз з:
ефірна олія рожевого дерева або іланг-ілангу для сухої шкіри;
ефірна олія безсмертника для зрілої шкіри;
ефірна олія ромашки для пошкодженої або плямистої шкіри;
ефірна олія цистусу для загоєння шкіри;
Використання косметичної ароматерапії вимагає конкретних знань з цього питання. переконайтеся, що ви ніколи не використовуєте ефірну олію всупереч вашим потребам, як рекомендується.
Ідеї для косметичного використання цього масла щодня
Як засіб для зняття макіяжу для обличчя і навіть для очей;
Як масажне масло для тіла (його симбіоз із шкірою робить її чудовим союзником для масляних масажів);
Як засіб для денного догляду для всіх типів шкіри;
Як живильний засіб для шкіри;
Як якісний інгредієнт для косметичних рецептів (масок тощо)
Олія жожоба для волосся
Роздратування шкіри голови, ламкість, сухість або пошкодження волосся, масло жожоба - союзник номер 1 волосся. Щоб уникнути в’язкості відомої касторової олії, замініть її нежирною олією жожоба, щоб обмежити зневоднення волосся.
Додайте кілька крапель олії в свій шампунь для щоденного обслуговування. для терапевтичного лікування віддайте перевагу щотижневій масляній ванні. Для цього розподіліть ручку олії по всьому волоссю і залиште на кілька годин. Щоб масло легше відходило, перед промиванням мийте м’яким шампунем. Мило фіксує молекули жиру перед емульсією.
Масляні ванни не змащують волосся. Олія жожоба нормалізує вироблення шкірного сала, одночасно відновлюючи бадьорість і блиск волоссю. Ці процедури глибоко живлять волосся і зупиняють їх випадання.
Деякі ефірні олії представляють інтерес для догляду за волоссям, наприклад олія іланг-ілангу. З обережністю застосовувати на чутливій шкірі голови.
Якість та витрата масла
Рослинна олія знаходить свою якість в органічному варіанті виключно першого холодного віджиму.
Олія жожоба призначена лише для косметичного використання. Дійсно, кулінарне споживання цієї рослинної олії не підходить для людини. для терапевтичних якостей це масло не рекомендується приймати всередину.
Деякі рецепти для відкриття
Масло для масажу обличчя
30 мл олії жожоба
20 мл абрикосової олії
10 крапель ефірного масла на ваш вибір, залежно від типу шкіри: лаванда, герань тощо.
Змішайте всі інгредієнти і зберігайте їх у стерилізованому посуді, в ідеалі - в непрозорому склі.
Застосовуйте це масло ввечері, виконуючи масаж обличчя для повної процедури для обличчя. масаж стимулює та осушує шкіру.
Медово-трояндовий крем
1 столова ложка бджолиного воску
½ чайна ложка акацієвого меду
1 столова ложка рожевої води (гідрозоль)
10 крапель ефірної олії троянди (або рожевого дерева)
Налийте масло в миску і додайте гранульований бджолиний віск.
Помістіть миску в пароварку і обережно нагрійте.
Як тільки вода почне кипіти, продовжуйте кипіти.
Перемішайте потроху.
Дістати миску з вогню.
Змішайте, додаючи троянди потроху воду.
Також додайте ефірні олії та акацієвий мед.
Перемішуйте, поки не отримаєте однорідну пасту.
Зберігати в стерилізованій раніше банку.
Масло жожоба має мало, якщо взагалі є, протипоказань для шкіри. Завжди тримайте пляшку у ванній, вона має цінні властивості для організму.
Озоновий крем - олія жожоба
Озоноване масло жожоба діє глибоко для лікування целюліту та проти зморшок.