Оліомобіль; Переглянути тему - Проблема VW T4

Вони не знали, що це неможливо, тому зробили це (Семюель Ленгорн Клеменс).

лютого 2007

• Індекс форумуПЕРШІ КРОКИМеханічні проблеми та поломки
  • Змініть розмір шрифту
  • Друкувати
  • Часті запитання
  • Зареєструйтесь
  • Увійти

Проблема VW T4

Проблема VW T4

від Біомекано »Середа 14 лютого 2007 14:42

У гаражі ми маємо турбодизель VW T4 1998 року, і я відразу попереджаю вас, на ваше розчарування, він працює лише на дизелі .

Ось проблема:

Брак (великий брак) влади.

Здається, що автомобіль ніколи не був справді потужним, але останнім часом це явище погіршується

Турботиск: 0,5-0,7 бар
Відсутність перешкод у вихлопі
Паливний фільтр нещодавно замінено
Відсутність витоків палива
Очистіть ситечко бака
Клапан EGR нейтралізований

Вранці при першому прискоренні здається, що транспортний засіб тягне добре і раптом «відключає» потужність. .

Ми також спостерігали, що для нарощування турботиску необхідно досягти відносно високої швидкості:

Водонепроникний запобіжний клапан
Відсутність витоку в контурному тиску

Труба з'єднує впускний повітрообмінник з електронною коробкою. Корпус може бути несправним .

Зараз ми там.

Хтось може змусити нас знову посміхнутися .

від Макромалоїл37 »Середа 14 лютого 2007 14:46

від божевілля »Середа, 14 лютого 2007 р., 15:11

Zx розчавлений вантажівкою: ми досягаємо вищого комфорту: Xantia 1.9 TD
Набір з двома баками

Ксантія підірвана Твінго. Підняття рівня: C5 HDI 2 L 140 CV

від Макромалоїл37 »Ср, 14 лютого 2007 р. 15:15

від Біомекано »Ср, 14 лютого 2007 р., 19:33

0,5 -0,7 бар є достовірним, я також припускаю, що це турбо низького тиску. Проблема полягає в тому, що турбо низького тиску заряджається на низькій швидкості, і це не так у цій.

Ми поїхали до VW, і в електроніці немає діагностичного коду несправності, єдине, що вони можуть нам повідомити, це те, що він насправді не спрацьовує .

Вони припускають, що це може бути турбо проблема.
Мені, що стосується мене, я думаю, що турбо працює або не працює.
Якщо він вільний, з усіма його лопатями, без перешкод та будь-яких перешкод, без витоків та із герметичним запобіжним клапаном, я не бачу причини його зміни .

Але привіт, у них була б подібна проблема на А3 .

На пневматичному регуляторі запобіжного клапана є електромагнітний клапан. Ми його скасували і вийшли в ефір. кращих результатів немає.

Я думаю, ми пофарбуємо його в синій колір і трахнемо в озері .

від Макромалоїл37 »Середа, 14 лютого 2007 р., 20:50

від кеніни »Четвер, 15 лютого 2007, 03:23

Здравствуйте,
Якщо він не прискорюється, схоже на те, що насос не надсилає достатньо дизеля на форсунки (положення акселератора нічого не означає)
Тиск на виході з турбонаддува не дозволяє насосу вприску подавати повний потік.
зазвичай він відкалібрований, щоб не курити при прискоренні, але якщо він неправильно відрегульований, транспортному засобу потрібно багато часу, щоб відновити швидкість,
деякі модифікують цей контроль, щоб мати більше прискорення та трохи букану.
Тест, який потрібно зробити, полягає в тому, щоб майже повністю перекрити повітрозабірник і прискорити, якщо він не димить і двигун не піднімається трохи швидкістю, управління на насосі відсутнє.
Якщо обмежити впуск, турбо стає більш шумним (він повертається швидше), що свідчить про правильність сторони вихлопу

від Біомекано »Четвер, 15 лютого 2007 р., 9:47

За даними VW, значення тиску становить 0,6-0,9 бар.

Мені також цікаво про проблему з PI або подачею палива. витрата насоса для впорскування регулюється електронним способом.

Я не вірю, що можливо збільшити тиск подачі турбо.
Електронна коробка отримує інформацію про тиск, і вона неодмінно внесе необхідні виправлення !

Я досі не розумію, що вони для мене означають під "втомленим турбо" .

Я вже бачив зламані. досить жадібний в олії .
Я вже бачив захоплений запобіжний клапан. транспортний засіб третього віку .
Витоки всіх видів.

Але я все ще не розумів, що може спричинити відсутність потоку або тиск від "втомленого турбо"

На їх думку, у A3 могла б бути така проблема (турбо без видимих ​​проблем, але все одно зношена)

від нестримний »Четвер, 15 лютого 2007 р. 12:02 вечора

Деякі на цьому форумі вже мали проблеми з деактивацією EGR: електронна коробка виявляє аномалію і перемикається в погіршений режим, тобто зменшену потужність.
Повторно підключивши EGR і відключивши акумулятор на кілька годин (для скидання електроніки), це виправляє ситуацію?
Якщо так, то вам доведеться знайти датчик, який передає інформацію в електронну скриньку, і нейтралізувати її теж.
Це може бути положення клапана, температура вихлопу, температура впуску, лямбда-зонд на вихлопі або вході, тиск у контурі рециркуляції, .
Мене заінтригує той факт, що на початку він добре стріляє.

Якщо це проблема живлення GO, її легко помітити:
отвір у повітрозабірнику, труба в отворі, тест-драйв і бомба стартового пілота. Псит в трубці під час прискорення, і якщо він добре тягне, це означає, що палива бракує.

від Біомекано »Пт, 16 лютого 2007 р., 19:27

Ми почали з нейтралізації EGR (який більше не був водонепроникним), помістивши металеву пластину, щоб перешкодити виходу з неї, і залишивши пристрій управління підключеним до мережі. Це єдиний спосіб нейтралізувати систему недавніми ін’єкціями. !

Більше того, ми передали його дигностику на VW після нейтралізації, і я повторюю це: без кодів несправностей .

Тепер будьте обережні, для тих, хто цікавиться:. Ми знайшли сьогодні вдень, і я обіцяю вам, що він стріляє як перший день .

. Це був масовий витратомір повітря

І ми отримали блузку в стилі з таких причин:

1/Відсутні діагностичні коди несправностей
Інформація про витратомір не переривалася, але вона, безумовно, давала надійні значення для комп'ютера (Наприклад: інші широти)
Якби інформація була перервана або занадто серйозно помилкова, з’явився б код.

2/На сьогоднішній день для більшості інжекцій загальної залізниці вимірювач витрати повітря використовується для уточнення діапазону отворів EGR і не повідомляє поле про об’єм всмоктуваного повітря. З цієї причини ми не проводили подальших досліджень у цьому напрямку. .

Щодо першого потужного прискорення вранці. Я не маю пояснень цьому.

Коротше кажучи, ми багато дізналися про досить рідкісні IDBP у Швейцарії .

Все одно дякую за інформацію, ми змогли рухатися вперед і контролювати багато речей завдяки вашій пораді .

від нестримний »Пт, 16 лютого 2007 р., 20:24

Інша справа, яка, швидше за все, не зіпсується при непрямому введенні!
Це також доводить, що петля, що регулює кількість ГО як функція кількості відпрацьованого повітря (занадто багато?) Ну.

Радий, що врешті проблема була вирішена. Нарешті хоча б ідентифіковані поки що.

від ксав'єр Блон »Сб, 24 лютого 2007, 14:33

від manuwissant »Сб 24 лютого 2007 р. 20:22

Хто в мережі ?

Користувачі, які переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість