Що таке вазелін; Доктор Експрес
Вазелін - жирний продукт, добре відомий своїми мастильними та ізолюючими якостями. Він часто асоціюється в косметиці з іншими діючими речовинами.

- Основним інгредієнтом вазеліну, що продається в аптеках, є вазелін.
- Ця жирна речовина є похідним нафти.
- Назва вазелін відноситься до води та жиру.
- Це абсолютно безпечна речовина для шкіри, оскільки вона повністю хімічно інертна. Він діє як захист шкіри.
- Вазелін може ефективно лікувати порізи, опіки, подразнення або тріщини.
- Забезпечує хороше зволоження шкіри, запобігаючи зневодненню та випаровуванню вологи.
- Нею можна змащувати оболонки під час статевого акту.
- Проти запорів при пероральному введенні допомагає змащувати вміст товстої кишки.
- Завдяки своїм численним властивостям вазелін входить до складу багатьох косметичних препаратів як допоміжну речовину.