Sorbitol RAU Cosmetics догляд за шкірою
INCI: сорбіт, D-глюцитол, сорбітол, Е 420, ліказин, сорбіт, цукровий спирт, сорбіт (рослинне походження)

Спочатку сорбіт видобували з горобини, яка містить до 12 відсотків сорбіту. Але він міститься також у багатьох інших фруктах та таких видах фруктів, як груші, сливи, яблука, абрикоси, персики, родзинки та всі сухофрукти. Сорбіт - це рослинний цукровий спирт, виготовлений із фруктів із зволожуючими властивостями.
На шкірі сорбіт також здатний утримувати молекули води на поверхні шкіри. Таким чином полегшується функція природних зволожуючих факторів. Зволожуючі фактори - це речовини, які розташовані у верхньому шарі шкіри і зв’язують воду з собою. Так вони регулюють вміст вологи (зволоження) і підтримують шкіру в хорошому стані. Сорбіт дуже добре переноситься і не прилипає.
Сорбіт дозволений для сертифікованої натуральної косметики.
INCI: сорбіт, D-глюцитол, сорбітол, Е 420, ліказин, сорбіт, цукровий спирт, сорбіт (рослинне походження)
Спочатку сорбіт видобували з горобини, яка містить до 12 відсотків сорбіту. Але це також зустрічається у багатьох інших фруктах та таких видах фруктів, як груші, сливи, яблука, абрикоси, персики, родзинки та всі сухофрукти. Сорбіт - це рослинний цукровий спирт, виготовлений із фруктів із зволожуючими властивостями.
На шкірі сорбіт також здатний утримувати молекули води на поверхні шкіри. Таким чином полегшується функція природних зволожуючих факторів. Зволожуючі фактори - це речовини, які розташовані у верхньому шарі шкіри і зв’язують воду з собою. Так вони регулюють вміст вологи (зволоження) і підтримують шкіру в хорошому стані. Сорбіт дуже добре переноситься і не прилипає.
Сорбіт дозволений для сертифікованої натуральної косметики.