Тукан токо повний опис фотографій птахів - інстинкт тварини
ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ТУКАНСЬКОГО ТОКО
тукан токо є вид птахів що належать до загону Piciformes і до родини Ramphastidae.

Він живе в Південній Америці (Гайана, Бразилія).
Це найбільший і найпоширеніший з туканів.
НАУКОВА КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ
- Тваринне царство
- Тип: Хорбетний хордат
- Клас: Птах
- Порядок: Piciforme
- Сімейство: Ramphastidé
- Жанр: Рамфастос
- Вид: токо
- Латинська назва: Ramphastos toco
ТОУКАНСЬКІ ТОКО ФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Розріз:
Від 60 до 65 см (без дзьоба)
Розмах крил:
Розмах крил від 80 до 130 см з розпростертими крилами
Вага:
Від 500 до 850 г залежно від регіону
Довжина носика:
20 см - дзьоб порожній і легкий, що робить його досить крихким
Довжина мови:
Характеристики тіла:
Коротке тіло, довга і велика вигнута купюра, великі очі, округлий хвіст, короткі міцні ноги, протилежні пальці
Характеристики польоту:
Хвилеподібний політ, поперемінний махаючий політ та політ ковзання
Колір оперення:
Загальне оперення чорне, дзьоб від оранжевого до червоного з чорною плямою на кінчику, помаранчева область очей, біле горло і груди, біла основа хвоста
Крик/шум/пісня:
Хрипкий, дзвінкий крик; типу стогон-стон-стон.
Він також може видавати звуки, кілька разів клацаючи дзьобом.
ТОУКАНСЬКИЙ ТОКО ЖИТЛО ТА КОРМЛЕННЯ
Географічний розподіл:
Південна Америка (Бразилія, Аргентина, Болівія, Парагвай, Гайана)
Місце життя:
Туко тукан живе в напіввідкрите середовище, узлісся, лісиста савана, галявини, вздовж річок і струмків.
Дієта:
Всеїдні переважно плодожерний
Тип харчування:
Токо тукан в основному їсть ягоди, фрукти, насіння.
Птах всеїдні при різноманітному харчуванні він також їсть комах, безхребетних (ящірок), павуків, термітів вздовж стовбурів дерев.
Іноді він може їсти яйця інших видів птахів.
Щоб ковтати їжу, токо тукан високо випрямляє дзьоб до неба і нехай їжа ковзає.
СОЦІАЛЬНА СТРУКТУРА ТУКАН ТОКО
Суспільне життя:
Токо тукан - це сидячий птах. Деревний птах передового досвіду, він проводить більшу частину часу, сидячи у верхівках дерев. Дуже спритний, він віддає перевагу стрибкам з гілки на гілку, щоб рухатися, і літає лише для тривалих подорожей (перетинаючи береги річки).
Завдяки своїм кігтям і протилежні пальці, він здатний повісити догори дном, щоб зловити фрукти своїм довгим дзьобом.
Не соромлячись, птах не соромиться підходити до будинків, щоб викрасти їжу.
Токо тукани є товариські птахи. Вони можуть зустрічатися в невеликих групах, де практикують взаємний догляд, щоб зберегти соціальну згуртованість.
Коли період розмноження, чоловіки виконують залицяння демонструє шумно, вимовляючи багато дзвінків, щоб залучити жінок.