У Канаді ці прибережні вовки живуть не так, як інші, і харчуються 90% продуктів
Ми знаходимо на узбережжі Британської Колумбії (Канада) дуже особливий вид вовків ! Вони називаються прибережними або морськими вовками, вони мають чіткі характеристики, вони мають ДНК і менше, ніж їхні прибережні кузени. Перш за все, вони проводять набагато більше часу у воді.

Ці вовки унікальні тим, що їдять 90% їжі з океану. І ні, в їжу в основному не вживають оленів чи інших наземних тварин, оскільки чверть їх раціону включає лосось, який містить більше білка, ніж олень! Їх дієта різноманітніша, якщо ми маємо на увазі те, що Кріс Дарімонт, директор Фонд збереження дощових витрат оскільки вони харчуються також молюсками, оселедцями, яйцями, тушками китів або тюленями, яких вони ловлять, відпочиваючи на скелях.
Пошуки їжі є для них справжньою сагою, вони можуть проводити багато часу, плаваючи в пошуках їжі, долаючи великі відстані. "Рекорд одного з них - відправитися в архіпелаг, розташований за 12 км від архіпелагу. найближча земля ”.