Вага opel astra kombi t98
запитів
північний іуліан
За допомогою цієї опції ви можете тимчасово закрити банерну рекламу між повідомленнями, щоб покращити роботу форуму (Пропустити оголошення але для Інтернету).
Опцію можна активувати 3 рази на день, на ваш вибір, 60 хвилин на сеанс.
Опція перебуває на експериментальній фазі і доступна лише для користувачів, які пройшли аутентифікацію.
Ми цінуємо будь-які відгуки.

gogo_y17dt
marian_sro
За допомогою цієї опції ви можете тимчасово закрити банерну рекламу між повідомленнями, щоб покращити роботу форуму (Пропустити оголошення але для Інтернету).
Опція перебуває на експериментальній фазі і доступна лише для користувачів, які пройшли аутентифікацію.
північний іуліан
Я знову побачив фотографії, на задній частині машини написано astra 1.7 cdti. ще однією помилкою їхньої експертизи є той факт, що після удару автомобіль astra рухався назад зі швидкістю 36,6 км/год (спочатку він мав 17 км/год) і обертався навколо осі на 225 гр. на знімках добре видно, що зірка залишилася на місці удару, є рідини плюс впала грязь, сліди тощо. експертиза проводиться страховиком. наразі я перебуваю в суді першої інстанції, наступного лютого. повернувшись додому, я поїду до Гарсової до прокуратури, щоб попросити копію справи, заповненої поліцією. вони сказали, що я регулярно їздив.
le: від CSA я отримав відповідь, що компенсацію не отримав, оскільки не подав оригінал рахунку на ремонт. що в жовтні минулого року.
Клавдію клд
Блебеану Лорін
синапс
північний іуліан
marian_sro
середнє значення для обслуговування визначає лише перевіряючий агент. Це ворота для зменшення грошей. Різниця становить близько 25%. слід вирішити за допомогою csa. ривки.
Ви можете зберегти їхній брухт.
розрахунок приблизно такий, як вартість дев'яти- амортизація х обслуговування (33% задовільно 50% в середньому і 80% добре) - 15 або 25% вартість брухту.