Відгуки на форумі Clen T3

maxence47

Привіт, друзі,

відгуки

Я впевнений, що багато людей цікавляться Clen та/або T3, ось мій відгук:

Нагадування: 40 років, не природні, 25 років практики, ніколи не більше 450 мг ААС/тиждень.

Як відомо, у мене була серйозна травма, мені довелося зробити великий PDM (щоб уникнути будь-яких недоліків), щоб спробувати якнайшвидше зцілити.

Вперше мене спокусило пропустити сходинки, щоб висохнути, тому я спробував T3 (який мене завжди лякав) у поєднанні з Кленбу.

Я приймав 80 мкг Clen/день протягом 1 тижня (4 "в" дні, а потім 2 "вихідні" дні), до яких я пов’язував T3 наступним чином:

День 1: 25 мкг
День 2: 50 мкг
День 3: 75 мкг
День 4: 100 мкг
День 5: 75 мкг
День 6: 50 мкг
День 7: 25 мкг

Результат: Я не спав з першого дня, у мене тремор, я постійно гіпернервований.

Я впав на 1 кг за 1 тиждень, коли я вже не був надмірно товстим (див. Мій аватар безпосередньо перед початком цього)

Точність, яка може бути важливою: я прямо на дієті.

Коротше кажучи: я зіпсувався: зупиняю Т3.

Редагувати: якщо я не в потрібному розділі, завдяки модам рухатись.

гість

Re: Clen + T3 Відгук

Привіт, друзі,

Я впевнений, що багато людей цікавляться Clen та/або T3, ось мій відгук:

Нагадування: 40 років, не природні, 25 років практики, ніколи не більше 450 мг AAS/тиждень.

Як відомо, у мене була серйозна травма, мені довелося зробити великий PDM (щоб уникнути будь-яких недоліків), щоб спробувати якнайшвидше зцілити.

Вперше мене спокусило пропустити сходинки, щоб висохнути, тому я спробував T3 (який мене завжди лякав) у поєднанні з Кленбу.

Я приймав 80 мкг Clen/день протягом 1 тижня (4 "в" дні, а потім 2 "вихідні" дні), з якими я пов'язав Т3 наступним чином:

День 1: 25 мкг
День 2: 50 мкг
День 3: 75 мкг
День 4: 100 мкг
День 5: 75 мкг
День 6: 50 мкг
День 7: 25 мкг

Результат: Я не спав з першого дня, у мене тремор, я постійно гіпернервований.

Я впав на 1 кг за 1 тиждень, коли я вже не був надмірно товстим (див. Мій аватар безпосередньо перед початком цього)

Точність, яка може бути важливою: я прямо на дієті.

Коротше кажучи: я зіпсувався: зупиняю Т3.

Редагувати: якщо я не в потрібному розділі, завдяки модам рухатись.

maxence47

для Клена я знав, але так: я зіпсував.

З іншого боку, щодо Т3 я не знав, я дотримувався плану, рекомендованого другом, який це вже зробив. Триденний рівень мені вже здається «менш божевільним».

З іншого боку, все одно перейдіть до 100 мкг?

В даний час я все одно зупиняю все це, час, коли все повертається "до норми".

Лефван

Жити і давати жити

це в правому розділі зараз макс!

maxence47

Спасибі Ліво

Лефван

Жити і давати жити

Григорій

Учень-хімік Neuro 1A

Ну Макс! Ви відчули, як серце билося ?
Навіть вночі я здогадуюсь ?
Ви перевірили свій артеріальний тиск ?

maxence47

для мого кров'яного тиску у мене його не перевіряли, тому що минуло всього 7 днів, я чекав, щоб побачити.

Я хотів би додати, що якщо у мене підвищується кров'яний тиск, це викликає мігрень, що зараз не так.

Але пульс у мене вищий, і я дуже судинний у біцепсах, чого зазвичай не роблю, навіть при 9% жиру. (%, які я, до речі, оцінюю сьогодні вранці). Це мене дуже дивує.

Підводячи підсумок, я думаю, що це через неповагу до рівнів Т3 (але я не знав правильного протоколу), доданих до нестачі цукру та сильних жирів, які я наношу собі зараз.

Я повернуся до цукру (навіть швидкого і рафінованого) 3 або 4 дні поспіль, а також жирів, зупинки Clen і T3, і в кінці побачу, що я роблю.

@ Lef: Я часто приймав Clen на додаток до AAS за його антикатаболічні ефекти, але я робив два "в" дні, а потім два "вихідні" дні по 60 мкг/день, і у мене ніколи не було проблем. Мені навіть перевірили серце на випадок створення будь-яких колагенових волокон, але ні: RAS.

Мій кров'яний тиск не рухається ні на йота, ні в періоді "вимкнення", ні в періоді "включення", як з АА, так і з Кленом або обома партнерами.

Очевидно, це не перша моя дієта, я щиро вірю, що це пов’язано з неповагою до Т3 або гіперчутливістю до цієї молекули. (З першого дня я просто писав)

гість

А саме, що щитовидна залоза дуже сильно впливає на серце (прискорення, тахікардія), не враховуючи напруги, поту та ін., І тут я вже кажу природно, звідси важливість максимальних рівнів.

Після гарного рішення розпочати знову з 0. Продовжуйте свою дієту, затягуючи гвинт потроху більше 15 днів, а 16-го ви атакуєте клен, а потім з 22 до t3, і все буде зроблено гладко. З іншого боку, клин змушує мене трохи тремтіти і болить голова, але через кілька днів це пройшло, так що не хвилюйся, це нормально, моє пташеня: glup: і тоді аспірин - твій друг