Властивості та використання олії виноградних кісточок - Aroma-Zone

Це пом'якшувальне масло з дрібним дотиком цінується для формулювання догляду за комбінованою шкірою або масажних масел. Відновлюючи тонке і ламке волосся, він є найкращим інгредієнтом для живлення волокна волосся.

кісточок

  • Ви повинні увійти в систему або створити обліковий запис, щоб писати коментарі
  • Презентація
  • Властивості та використання
  • Рецепти Олія з виноградних кісточок
  • Бібліографія
  • Супутні товари
  • Зауважте

Презентація

Посвідчення особи

Екстракція розчинником, потім рафінування

100% чистий і натуральний

Якість

На етикетці номер партії супроводжується літерою із зазначенням серії упаковки.

- Співвідношення: густа масляниста рідина
- Колір: жовто-зелений
- Запах: нейтральний
- Торкнутися: сухий. Він швидко проникає в шкіру, не залишаючи жирної плівки.

Склад у жирних кислотах - Газова хроматографія партії 20HV0095:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або EFA) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (60,95%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA): олеїнова кислота (омега-9) (24,52%)
  • Насичені жирні кислоти (AGS): пальмітинова кислота (7,66%), стеаринова кислота (4,09%)

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 20HV0037:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або EFA) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (61,35%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA): олеїнова кислота (омега-9) (24,50%)
  • Насичені жирні кислоти (AGS): пальмітинова кислота (8,04%), стеаринова кислота (3,94%)

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 20HV0003:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або EFA) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (63,06%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA): олеїнова кислота (омега-9) (23,63%)
  • Насичені жирні кислоти (AGS): пальмітинова кислота (7,08%), стеаринова кислота (4,11%)

Зосередьтеся на лінолевій кислоті: Лінолева кислота - це поліненасичена жирна кислота, що належить до сімейства омега-6. Ця жирна кислота не синтезується організмом. Ось чому це, як кажуть, "незамінна" жирна кислота. Нестача омега-6 може призвести до сильної сухості шкіри та алергії. На шкірному рівні ця жирна кислота входить до складу керамідів. Він бере участь у відновленні епідермальних ліпідів та сприяє хорошій зв’язці клітин шкіри між ними. Лінолева кислота допомагає обмежити втрату води з шкіри, виявляючи пом'якшувальні та поживні властивості.

Інші активні складові :

  • Фенольні сполуки (про-ціанідні та проціанідинові олігомери): проти вільних радикалів, вони захищають тканини від дегенерації.
  • Вітамін Е: природний антиоксидант

Показання

  • Зріла і пошкоджена шкіра
  • Жирна та комбінована шкіра
  • Популярний інгредієнт для підтримки масажу

Використовує

Використовуйте як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Ванночки або масажі з ефірними оліями
  • Скраби для тіла
  • Омолоджуючі креми, молоко та лосьйони
  • Догляд за змішаною та жирною шкірою

Деякі ідеї


ВІН = ефірна олія - ​​HV = рослинна олія - ​​від C. до S. = столова ложка

Властивості

Показання

Використовує

Використовуйте як інгредієнт у своїх препаратах по догляду за волоссям:

  • Шампуні та маски для волосся
  • Поживні бальзами

Деякі ідеї


ВІН = Ефірні олії - від С. до С. = Столова ложка

На практиці

Олія виноградних кісточок використовується як інгредієнт ваших косметичних препаратів.

Знаючи +

Виноградні кісточки містять ліпіди, отже, можливість видобути олію.
Кольорового темно-зелений, він має високу концентрацію омега-6, токоферолів та фенольних сполук (OPC та проціанідин). Ці потужні антиоксиданти роблять це масло чудовим продуктом для бій проти радикали безкоштовно і ознаки старіння шкіри.Не жирний, він легко проникає в шкіру, що робить його інгредієнтом для вибору масажних масел. Він має властивості пом’якшувальний і регенеруючий .

Це масло також відомо скраб і ідеально підходить для формулювання догляду за жирною шкірою. . Виноградна олія також є хороша їстівна олія . Він також часто використовується для смаження та приправа .

УВАГА: Ці властивості, показання та способи використання взяті з довідників або веб-сайтів з ароматерапії, гідротерапії та фітотерапії. Вони зустрічаються там регулярно і для багатьох підтверджуються спостереженнями в наукових колах. Однак ця інформація надається в ознайомлювальних цілях, вона жодним чином не може становити медичну інформацію, а також не нести нашу відповідальність. Для будь-якого використання в терапевтичних цілях проконсультуйтеся з лікарем.