Ефірне масло рожевого дерева - переваги та застосування - Марі Клер

дерева

Додати до обраного БІБЛІОТЕКА КАРТИН ДЕА - getty images

Хвалите роками, щоб задовольнити бажання гігантів краси, дерево з рожевим деревом, запах якого радує наші ніздрі, зараз загрожує зникненням.

Його ефірна олія, спочатку видобута з деревини, тепер може походити з її листових гілочок, щоб найкраще зберегти породу. Але цей "новий" процес не знизив популярності останнього, чий тонкий аромат і солодкість насправді приховує чудові якості, які роблять його настільки ефективним, наскільки підходить для всіх.

Ефірна олія при всіх незначних травмах

Навіть якщо на перший погляд ми не підозрюємо про це, палісандр є потужний антибактеріальний та протипаразитарний засіб. Щоб полегшити проблеми зі шкірою, його ефірна олія, як правило, рекомендується для лікування екземи та грибкових інфекцій протигрибкові якості.

Дія обмежена, це ефірне масло мало чи мало використовується дорослими, оскільки воно вважається недостатньо сильним. Незважаючи на все, це масло не замінює лікування! Тому важливо проконсультуйтесь і дотримуйтесь рекомендацій лікаря. Також важливо приймати поради фахівця з ароматерапії перед тим, як приймати будь-яке ефірне масло.

Помірна антимікробна активність, це ефірне масло, яке в основному використовується для дітей, завдяки чому воно стимулюватиме організм проти агресії. Дитячі ЛОР-інфекції старше 6 років таким чином можна полегшити місцевим застосуванням. Наприклад, у випадку стенокардії, змішаної з ЕО чебрецю, пальмарози та рослинним маслом на ваш вибір, це полегшить біль у горлі, масажуючи болючу область.

Не тому, що, як кажуть, він слабший за більшість ефірних масел, палисандр ЕО слід застосовувати без обережності: завжди звертайтеся до лікаря перед його використанням.

Заспокійливі якості рожевого дерева

Більше ніж щадна дія на інфекції, ефірна олія рожевого дерева, як правило, рекомендується для позитивного впливу на нашу психіку. Завдяки своєму квітковому аромату, він ідеально підходить для заспокоєння перевтомлених або напружених умів.

Для боротьби проти тривог або низького морального стану це показано в дифузії, поодинці або в синергії з іншими ЕО із заспокійливими чеснотами, такими як лимон.

Проти фізичної, розумової чи навіть сексуальної втоми (палісандр - афродизіак), він приносить тонізуючість при масажі, розведений у рослинній олії.

І навпаки, якщо у вас проблеми зі сном, це також союзник безсоння і важких ночей. У Бразилії це нафта, яка, крім того, в основному використовується для її виробництва седативний ефект ! Масаж, на цей раз на скронях, полегшить засинання, спочатку розслабивши людину.

Перед будь-яким нанесенням на шкіру не забувайте про тестування на алергію, яке слід провести принаймні за 24 години до першого використання !

ВІН із декількома видами краси

До всього іншого, якщо є одна область, в якій палісандр більше не повинен доводити свою цінність, це косметика. Використовуваний протягом багатьох років у кремах та інших парфумах завдяки своїм нюховим якостям, його ЕО насправді набагато більше, ніж приємний запах !

Той факт, що він дуже м’який на шкірі і рідко дратує, робить його природним надбанням у складі засобів для догляду за шкірою та макіяжу. До цього додаються тонізуючі, очищаючі та регенеруючі властивості які роблять його союзником для будь-якого типу шкіри, схильної до вугрів або зрілої.

Він також особливо популярний у догляді проти зморшок та зміцнення! Щоб отримати вигоду з його багатьох ефектів, нічого не може бути простішим: додайте краплю ефірної олії в свій денний крем і все готово !

Будьте обережні, щоб не використовувати його із закритими очима. Безумовно, рожеве дерево має одне з найменш агресивних і найбільш універсальних ефірних масел, але його все одно слід вживати з обережністю, особливо вагітним жінкам та маленьким дітям.

Інформація, наведена в цій статті, не є рецептом, вона залишається даними в інформаційних цілях і не несе відповідальності за нас.