Фракціонована кокосова олія

Пом'якшувач з проникаючою текстурою, нежирний та не комедогенний, корисний для приготування масел та емульсій для шкіри та тіла, а також для макіяжу (компактні пудри та макіяж, основа).

фракціонована

Опис
Деталі продукту
Коментарі

Безбарвна масляниста рідина без запаху, що складається з тригліцеридів капринової та каприлової кислот у кокосовій олії. Він стійкий до окислення і може нагріватися без обережності. Фракціонована кокосова олія також вважається хорошим вектором для жиророзчинних косметичних засобів та ефірних масел. Він не комедогенний, підходить для жирної або комбінованої шкіри.

Використання фракціонованої кокосової олії:

  • швидко вбираючі емульсії для будь-якого типу шкіри, включаючи жирну або комбіновану шкіру
  • олії та сироватки із сухою проникаючою текстурою
  • засоби для макіяжу (тональний крем, компактний макіяж та пудри, помади)
  • живильні сироватки для волосся
  • дезодоранти для паличок або рулонів

Зберігання: у сухому та прохолодному місці, подалі від світла.

Використання фракціонованої кокосової олії: \ n

  • швидко вбираючі емульсії для будь-якого типу шкіри, включаючи жирну або комбіновану шкіру \ n
  • олії та сироватки з сухою, проникаючою, проникаючою текстурою
  • засоби для макіяжу (тональний крем, макіяж та компактні пудри, помади) \ n
  • поживні сироватки для шкіри
  • дезодоранти для паличок або рулонів \ n

Зберігання: у сухому та прохолодному місці, подалі від світла. " Опис_короткий "

Пом'якшувач з проникаючою текстурою, нежирний і не комедогенний, корисний для приготування масел для тіла та емульсій, а також косметичних засобів (пудри та компактний макіяж, Фундація). \ n