Іланг Іланг ефект та застосування
Іланг-Іланг: Що слід знати про ефірну олію

Звідки береться іланг-іланг?
Олія іланг-ілангу отримують із квітів дерева іланг-іланг. Спочатку він походить з Індонезії та Філіппін, але зараз також культивується в інших місцях, таких як Мадагаскар.
Іланг-іланг: ефект
Іланг-іланг (Cananga odorata) особливо відомий своїм надзвичайним та захоплюючим ароматом. Тож не дивно, що парфумери відкрили для себе іланг-іланг ще в 19 столітті! Він також широко використовується як лікувальний засіб в Азії. Ефірна олія має один спазмолітичний і розслаблюючий ефект, Крім того, запах стимулює виділення Ендорфіни та серотонін в. Ендорфіни в народі також називають гормонами щастя, оскільки вони мають знеболюючий і заспокійливий ефект. Серотонін також відомий як гормон для самопочуття, оскільки він покращує настрій, є антидепресантом та мотивацією. Ми знаємо серотонін насамперед із споживання шоколаду, оскільки це також збільшує вироблення серотоніну в мозку. Іланг-іланг також вважається таким афродизіак.
Іланг-іланг: застосування ефірної олії
Іланг-іланг у парфумах або як кімнатний аромат випромінює власний шарм. Через свої запахи та властивості догляду за шкірою, іланг-іланг також є популярним доповненням до натуральних косметичних засобів, таких як креми та мило. Але ефірне масло також можна використовувати для інших областей застосування та скарг:
- Менструальний біль: Масло дерева іланг-іланг може мати спазмолітичну дію, саме тому жінки люблять застосовувати його при менструальних проблемах та передменструальному синдромі (ПМС).
- стрес: Аромат іланг-ілангу має врівноважуючий та розслаблюючий ефект, що зменшує стрес та напругу.
- Проблеми зі сном: Завдяки своєму розслаблюючому ефекту та підвищенню почуття гармону гормону серотоніну він може сприяти сприянню сну!
- Статева відраза: Іланг-іланг запах, як кажуть, має афродизіачний вплив, який повинен допомогти при сексуальному дискомфорті та імпотенції. Крім того, це z. Б. використовується в Індії як олію для кохання.
- Догляд за шкірою: Іланг-іланг має антибактеріальні властивості і може використовуватися, наприклад B. застосовувати у догляді за ногами та нігтями. Олія також призначається для допомоги при пошкодженій шкірі.
Будь то натуральним ефірним маслом, гелем для душу, масажним маслом, парфумами або ароматом кімнати - іланг-іланг зачаровує всіх своїм чарівним ароматом. Ви можете знайти більше інформації та порад щодо різних ефірних масел тут: Ефірні олії та їх вплив (а тут, як ви можете зробити своє власне масажне масло 😉).