Кокосове масло

Готовий до відправки, термін доставки 3-5 робочих днів
Номер CAS: 8001-31-8
Синонім: Кокосова олія, кокосова олія, кокосовий жир
Вишуканий, без ГМО. Для харчової галузі, для косметики та хіміко-технічного застосування.
застосування
На відміну від пальмового жиру, рафінований кокосовий жир отримують із плодів кокосової пальми. І порівняно з пальмовою олією, кокосова олія виробляється у значно менших кількостях. Однак сфери застосування дуже схожі: кокосова олія використовується в кондитерських виробах та хлібобулочних виробах, наприклад, як покриття. Завдяки високій частці насичених жирних кислот кокосовий жир залишається стабільним навіть при високих температурах і, як і пальмовий жир, використовується як жир для смаження та смаження. Сфери застосування у секторі косметики такі ж різноманітні. Тут також використовується кокосова олія та пальмова олія. В рамках цих процесів також використовуються похідні кокосової олії, з яких завдяки більшій частці насичених компонентів можуть вироблятися високоякісні ненасичені жирні спирти, сульфати жирних спиртів та інші похідні спирту. Через очевидну стійкість, особливо порівняно з пальмовою олією, кокосова олія пропонує реальну альтернативу якщо кількість виробленого в даний час становить трохи більше 5% від кількості пальмової олії, що виробляється щороку.
Запобіжні заходи
Мийте руки та інші відкриті частини тіла м’яким милом та водою перед їжею, питтям або курінням та під час виходу з робочого місця. Забезпечте робочу зону хорошою вентиляцією, щоб уникнути утворення парів.
Попередження про небезпеку
Не потрібно маркування.
інструкції з техніки безпеки
Не потрібно маркування.
Додаткова інформація
Кокосова олія використовується в країнах походження Південно-Східної Азії більше 4000 років, але глобальне значення набула лише в 20 столітті. В останні роки кокосовій олії також приписують певну користь для здоров'я, особливо щодо втрати ваги.
зберігання
Зберігати лише в оригінальній тарі в прохолодному, добре провітрюваному місці. Тримайте контейнер закритим, коли він не використовується. Уникайте прямих сонячних променів.