Користь масла ши; ЛАНАВКА Блог

Олія з насіння дерева ші тут, масло карі там ... Усі говорять про це, але хто знає, для чого воно насправді? І як нам це використовувати ?

ланавка

Це просто і ефективно, цей продукт є натуральним з багатьма перевагами.

Що це ?

Масло ши походить з африканського дерева: Butyrospermum Parkii.

Це дерево дає плоди, схожі на горіхи, які містять досить жирний мигдаль. Саме обробляючи його, ви отримуєте відоме масло ши.

Продукт 4 в 1

І так, ми часто чуємо, що масло ши є корисний для волосся, оскільки він зволожує, але не тільки !

Ми говоримо про продукт 4 в 1, оскільки його можна наносити на все тіло, руки, обличчя і, звичайно, волосся.

Користь для організму

Перш за все, знайте, що масло ши, яке є дуже жирною речовиною, дуже високо рекомендується для сухої шкіри.

Якщо ви стурбовані або просто хочете м’якшу шкіру, ви можете покласти невеликий мазок продукту у ванну, щоб розслабити та зволожити своє тіло.

Не соромтеся використовувати його також для масажу, це допомагає розслабити м'язи.

Не забувайте застосовувати його після епіляції, воно буде для зволоження та розслаблення шкіри.

Нарешті, якщо ви сидите на дієті або вагітні, ви можете наносити масло ши на ділянки свого тіла, які, ймовірно, стануть розтяжки, це уповільнює їх.

Масло ши з апельсинового цвіту від Султани де Саба

Це масло ши є обов'язковим для вживання !

100% натуральний, це дозволить вам мати волосся русалки з неймовірно м’якою шкірою і залишить вас приємним запахом апельсинового цвіту на вашому тілі.

Масло ши має безліч регенеративних характеристик:

• Пом'якшує шкіру

• Зволожує шкіру та волосся

• Він багатий вітамінами A, D, E, F


Тож нехай вас спокушає масло ши, цей натуральний продукт із багатьма перевагами !