L; лінолова кислота; ique для еластичної шкіри - Марі Клер

Додати до обраного ivan-96/getty
Лінолева кислота працює, створюючи мембрану клітин шкіри. Це незамінна поліненасичена жирна кислота, яка діє на вироблення клітин шкіри. Він міститься, зокрема, у рослинних оліях першого холодного пресування.
Де саме знайти лінолеву кислоту ?
Він присутній у кількості в олії примули вечірньої та борщівника в оліях соняшникової, соєвої, виноградних кісточок. Ці олії найкраще використовувати в салатах, оскільки кулінарія руйнує лінолеву кислоту.
Дефіцит цієї лінолевої кислоти проявляється сухою шкірою з лущенням, імунна недостатність, шкірна алергія, сильна спрага. Зверніть увагу, що він входить до складу багатьох косметичних кремів.
Що таке кон'югована лінолева кислота ?
Це похідне лінолевої кислоти, виявлене у 1980-х рр. Бактерії в рубці жуйних тварин перетворюють лінолеву кислоту в кон'юговану лінолеву кислоту. Це вже кілька років використовується ветеринарами для збільшення м’язової маси тварин за рахунок зменшення їх жирової маси.
Виробники дієтичних добавок рекомендують цю жирну кислоту для дієт для схуднення. Ніщо не доводить його ефективності. Європейські органи охорони здоров’я не визнають цю властивість у людей. Кон'югована лінолева кислота зустрічається в природі в молочних продуктах та м'ясі жуйних тварин.