Олія чорного насіння та проблеми зі шкірою - Natura Force

Незалежно від його природи, нашій шкірі часто доводиться стикатися з різними проблемами, такими як вугрі, надлишок шкірного сала, екзема, псоріаз, шкірні інфекції та запалення. Це напружено, і певні фактори можуть спричинити або погіршити певні проблеми. Забруднення, їжа, чутливість до певного продукту ...

Олія чорного насіння, або чорний кмин - рослинна олія, дуже популярна завдяки своїм перевагам. Це особливо цінується за його переваги проти проблем зі шкірою. Сьогодні ми аналізуємо його ефективність, показання та використання в цьому контексті. Олія чорного насіння та проблеми зі шкірою: усі відповіді.

Чесноти олії чорного насіння на шкірі

Як масло чорних насіння може допомогти при проблемах зі шкірою ?

Антиоксидантні властивості проти старіння шкіри

Клітинне старіння є одним із найпоширеніших наслідків надлишку вільних радикалів в організмі. Це прискорене старіння клітин впливає на всі клітини, що складають людський організм. Отже, він також впливає на клітини шкіри та епідермісу, роблячи їх менш еластичними, менш підтягнутими та менш здоровими. З часом вільні радикали сприяють старінню шкіри та послаблюють її. Вони роблять її більш вразливою.

Олія чорного насіння містить велику кількість природних антиоксидантів (фенольних сполук). Ці активні молекули допомагають ефективніше виводити вільні радикали з організму (1). Вони також дозволяють боротися з їх шкідливим впливом, включаючи прискорене старіння клітин шкіри. Регулярне його використання допомагає запобігти цьому ризику та зберігає шкіру молодою, підтягнутою та здоровою. Для цього достатньо його споживати або наносити на шкіру під регулярним доглядом і навіть щодня. Олія чорного кмину може бути чудовою заміною вашим звичним продуктам проти зморшок !

шкірою

Антибактеріальні чесноти проти інфекцій

Олія чорного насіння - це рослинна олія, багата активними сполуками. Він має багато переваг для здоров’я, особливо для шкіри. Точно, він є антибактеріальним і тому допомагає захистити його від інфекцій. Як антибактеріальний засіб це рослинне масло вбиває бактерії (2). Нігелла особливо ефективна проти найпотужніших стійких до ліків супербактерій (антибіотики, метицилін): MRSA. Серед них ми знаходимо, зокрема, золотистий стафілокок. Але завдяки своїм антибактеріальним властивостям олія чорного насіння ефективна проти багатьох інших бактерій. Це уповільнює їх прогресування та розповсюдження.

Ця рослинна олія значно обмежує ризик зараження, особливо на шкірі. Слід також підкреслити користь олії чорного насіння для імунної системи завдяки вмісту вітаміну С (3). Таким чином, ця рослинна олія захищає нас від усіх недуг та інфекцій, незалежно від того, впливають вони на шкіру чи ні. Антибактеріальна дія олії чорного кмину робить його ефективним проти проблем з прищами.

Жирні кислоти для глибокого живлення шкіри

Олія чорного кмину має дуже цікавий склад. Що робить його таким корисним для шкіри, це основні жирні кислоти, які він містить. Це тому, що олія чорних насіння містить омега 3 та омега жирні кислоти, які допомагають глибоко живити клітини епідермісу. Ця композиція, природно багата жирними кислотами, вітамінами та антиоксидантами, сприяє зміцненню стійкості та краси шкіри. Всі рани та проблеми зі шкірою можна полегшити та лікувати за допомогою олії чорного насіння. Останній виявиться корисним при лікуванні опіків, сонячних опіків, холодної потрісканої шкіри та порізів. Все це, крім того, що забезпечує шкіру більшістю необхідних їй поживних речовин.

Олія чорного насіння на проблемній шкірі

На відміну від більшості інших рослинних олій, олія чорних насіння, природно, містить ефірну олію. Тому він виявляється надзвичайно ефективним при лікуванні екземи та лупи. Поліненасичені жирні кислоти, які вони містять, є цілющими, антиоксидантами та ефективними при лікуванні вугрів та проблем зі шкірою. Олія живить шкіру, особливо коли вона масажує шкіру. Але він також ефективний проти більшості шкірних проблем: дерматиту, екземи, опіків, псоріаз, сонячний опік, потріскана шкіра ...

Насправді екзема та псоріаз - це дві проблеми зі шкірою, які масло чорних насіння допомагає лікувати природним шляхом та завжди ефективно. Це рішення, яке слід розглянути, щоб надати допомогу людям, які його мають. При екземі та всіх інших проблемах зі шкірою можна використовувати олію чорного кмину як засіб для нанесення в розведенні в нейтральному рослинному маслі (особливо олії жожоба) та декількох краплях ефірної олії лаванди, що лікує та заспокоює.

Використовуйте масло чорних насіння проти проблем зі шкірою

Олія чорного насіння ідеально підходить для всіх типів шкіри, роблячи її універсальною, ефективною та дуже популярною. Його можна використовувати на зрілій, сухій або пошкодженій шкірі (4). Його можна використовувати щодня, ідеально розбавляючи до 50% у нейтральній рослинній олії. Масло чорного кмину можна застосовувати на чутливій шкірі. Все, що вам потрібно зробити, - це розвести його до 25% в мацераті календули або олії жожоба. Ця суміш допомагає запобігти появі почервоніння або подразнення, одночасно надаючи шкірі переваги чорного кмину.

Вміст ефірної олії вимагає найбільшої обережності. Ця рослинна олія протипоказана вагітним жінкам, годуючим матерям та дітям до шести років. Слід уникати нанесення його на слизові оболонки та навколо очей або на них. Всі продукти, що містять ефірні олії, слід використовувати обережно: вони дуже потужні. Ви можете включити олію чорного кмину у свої олії для догляду за шкірою для проблемної шкіри, антивікові сироватки чи сироватки проти прищів, а також у всі засоби по догляду за шкірою в цілому. Просто виберіть органічну олію чорних насіння, отриману першим холодним пресуванням.

Застосовуйте олію чорного насіння в масках для лікування проблем зі шкірою

Для лікування вугрів масло чорних насіння можна застосовувати різними способами. Більшість із цих процедур можна застосувати до шкіри, ураженої всіма перерахованими вище захворюваннями шкіри. Важливо пам’ятати, що лікування проблем зі шкірою вимагає часу. Тому вам потрібно буде набратися терпіння і регулярно проводити лікування, щоб отримати видимі результати через кілька тижнів.

Використовуйте масло чорних насіння як маску для лікування проблем зі шкірою

По-перше, завжди корисно робити маски з рослинної олії. Але перед цим важливо ретельно очистити шкіру обличчя, щоб прибрати надлишки накопиченого шкірного сала. Не соромтесь зробити невеликий пілінг обличчя перед нанесенням олії, щоб шкіра стала здоровішою. Для вашої маски ви можете застосувати олію чорних насіння такою, яка вона є. Він дуже добре проникає в шкіру і не дуже жирний. Однак його запах досить сильний і може вас здивувати. Просто нанесіть кілька крапель олії чорного насіння на обличчя і масажуйте круговими рухами протягом двох-трьох хвилин. Змийте його чистою водою. Ви можете робити це лікування щодня, якщо хочете. Ваша шкіра в найкращому разі буде глибоко живлена ​​та зволожена.

Зробіть лікувальну маску з маслом і зеленою глиною

Олія чорного насіння та зелена глина поєднуються із загальними проблемами шкіри. Насправді ця комбінація ідеально підходить для кращого контролю та регулювання надлишків шкірного сала у вашій шкірі. Зелена глина показана при вуграх та/або жирній шкірі. А його переваги ідеально поєднуються з користю олії чорного насіння для лікування загальних проблем шкіри. Глина чудово знімає екзему !

Для цієї марки вам потрібно буде змішати кілька крапель олії чорних насіння з водою і ложкою порошкоподібної зеленої глини. Нанесіть цю позначку рівномірно і щільно на обличчя і дайте сидіти близько п’ятнадцяти хвилин. Нарешті змийте теплою водою, щоб видалити всі сліди олії та глини.

Нанесіть маску з медом манука

За бажанням ви можете поєднувати це рослинне масло з медом манука. Це дозволить вам доповнити його переваги для шкіри. Це має дуже потужні антибактеріальні властивості, які допоможуть вам лікувати плями від вугрів та запобігати інфекціям (та вторинним інфекціям) (5). Крім того, це один із найбільш часто використовуваних медів у косметиці для догляду за шкірою та масках (6)! Таким чином, поєднання олії чорного насіння та меду мануки є дуже ефективним для полегшення шкірних проблем, таких як розацеа, псоріаз або екзема, на додаток до вугрів (7).

Для виготовлення цієї маски потрібно просто змішати столову ложку меду мануки з кількома краплями рослинного масла. Нанесіть цю однорідну суміш на обличчя і дайте сидіти хвилин п’ятнадцять, перш ніж змивати чистою холодною водою.

Інтеграція олії в догляд за шкірою: поради

Необов’язково носити маски, щоб насолоджуватися перевагами олії чорних насіння на шкірі. Це можна нанести на обличчя кількома краплями, а також інтегрувати засоби догляду та косметику, якими ви користуєтеся щодня. Для цього вам потрібно буде додати кілька крапель олії чорного кмину у ваші продукти, призначені для догляду за проблемною шкірою, лосьйони від вугрів або антивікові сироватки.

Також можна розбавити олію чорного насіння. Його ідеально розбавляють у мацераті календули або в 50% нейтральній рослинній олії. А саме, що ця рослинна олія чудово поєднується з олією жожоба для лікування проблем шкіри та запобігання появі подразнень, а також почервоніння.

Незалежно від вашого використання, обов’язково вибирайте олію, яка вирощується органічно. Отже, і щоб подолати проблеми зі шкірою за допомогою олії чорних насіння, це повинно бути природним шляхом. Тому він не повинен містити хімічних речовин (пестицидів, гербіцидів) та інших забруднюючих речовин. Якість олії є пріоритетним критерієм вибору. Нарешті, придбайте масло, отримане першим холодним пресуванням.

Інформація та протипоказання

Перш ніж виконувати догляд за шкірою за допомогою олії чорного насіння, слід знати про основні протипоказання, які стосуються цього. Оскільки воно містить ефірну олію, його слід застосовувати з обережністю. Він протипоказаний дітям до шести років, вагітним жінкам та годуючим матерям. Також слід подбати про те, щоб уникнути контакту зі слизовими оболонками та очима (також навколо очей). Обов’язково захищаючи очі, наносячи на обличчя ефірні олії.

узагальнити

Олія чорного кмину може надати полегшення та допомогти вилікувати більшість проблем зі шкірою. Від появи зморшок до екземи, включаючи вугрі ... Виняткові властивості олії чорного насіння роблять його придатним для всіх типів шкіри. Просто використовуйте його правильно, з ідеальним розведенням в інших нейтральних або заспокійливих рослинних оліях! Однак будьте обережні щодо вмісту ефірної олії, що не слід залишати без уваги.