Олія пачулі 10мл Mayam

Дуже цінна сутність завдяки своїм сильним і глибоким парфумам із землистими, деревними та димчастими нотами, але яка містить ряд активних принципів з протизапальною, протиінфекційною, венозною протизастійною, роллю, що відновлює та оздоровлює.

Думка клієнта

Виберіть оптимальне поєднання

олія

Олія пачулі 10мл Mayam

Ефірна олія

Tribulus Terrestris & Zinc 30cps Pharma Class

Загальний опис

Пачулі - або Пачіулі - рослина, яка походить з Азії, листя та видобуті есенції здавна використовуються для парфумування шовкових та кашемірових тканин, а також для отримання антисептичних чи афродизіачних достоїнств. Свіже листя пачулі не пахне, поки вони не висохнуть і не пройдуть природний процес бродіння, а потім стануть надзвичайно ароматними.
Ефірна олія, видобута з цих листя, з часом дозріває, надаючи глибокий, таємничий та чарівний аромат. Біохімічний профіль ефірної олії пачулі особливий, він містить речовини, які рідко містяться в ефірних оліях. Ефірна олія пачулі - це всюдисуща есенція в наборах парфумерів.

Географічна зона походження: Індонезія.

Властивості олії пачулі:

  • регенератор шкіри, сприяє оновленню тканин
  • цілюща, цитофілатична, стимулює регенерацію клітин шкіри
  • загальнозміцнюючий і венозний протинабряковий засіб, сприяє периферичному кровообігу
  • афродизіак, загальнозміцнюючий та стимулюючий засіб, заспокійливий засіб для нервів у вищих дозах
  • трохи протиінфекційний та антисептичний
  • ароматна есенція з базовими нотами.

Що може вам допомогти:

  • догляд за шкірою, ураженою екземою, дерматозами, мікозами, запальними процесами
  • догляд за пошкодженою, потрісканою, пораненою шкірою
  • догляд за зрілою, зморшкуватою, скупченою, задушеною шкірою
  • проблеми з кровообігом: варикозне розширення вен, геморой, затримка води, целюліт
  • допомога при виснаженні, астенії, імпотенції та фригідності
  • рецептура парфумів, особливо східних або чоловічих.

Як використовувати масло пачулі:

  • - це продукт, який не використовується як такий на шкірі, лише як інгредієнт косметики, парфумерії та ароматерапевтичних композицій
  • звичайна дозування, рекомендована для косметичних композицій, становить 0,5-2% із зазначенням того, що вона має досить сильний і стійкий запах
  • як інгредієнт для приготування косметики для догляду за шкірою: креми, сироватки, олії для обличчя, маски
  • як інгредієнт для приготування кремів, бальзамів, мазей та гелів при проблемах з кровообігом та для ремоделювання тіла
  • у поєднанні з рослинними оліями та, можливо, іншими специфічними активними інгредієнтами, у вигляді циркуляційного або антицелюлітного масажу
  • для ароматерапевтичного масажу, розведеного в рослинній олії, можливо в поєднанні з іншими специфічними есенціями; масаж можна застосовувати по всьому тілу або вздовж хребта
  • разом з іншими есенціями з верхніми, середніми та базовими нотами, для створення рідких або твердих парфумів
  • як ароматна есенція, разом з іншими есенціями, для дезодорантів та мила.

  • перед використанням косметичного препарату рекомендується провести тест на складку ліктя, принаймні за 24 години до нанесення
  • уникайте попадання в очі
  • протипоказаний у першому триместрі вагітності
  • Зберігати в недоступному для дітей
  • зовнішнє використання.