Секрети краси з усього світу - 8SAM

Секрети краси з усього світу
Ми в основному проводимо це літо вдома, але ми можемо легко отримати секрети краси з усього світу у свою ванну.
Секрети краси з Марокко
Арганова олія - це чудо краси з Марокко. Його також часто називають «рідким золотом». Оскільки олія насіння з плодів аргану є однією з найцінніших олій з усіх. Він надає особливо цілющу та живильну дію на шкіру та волосся. Сухе ламке волосся стає гладким, еластичним і легше розчісується аргановою олією: Ви можете або залишити його на кілька хвилин як процедуру, і знову змити його, або - моя порада - ви додасте кілька крапель олії для волосся з збагаченою аргановою олією (можна придбати у Douglas ) у підказках, готово. Сухі довжини знову набувають блиск і відразу виглядають здоровішими.
А арганове масло також є хітом у догляді за шкірою. Він багатий антиоксидантами, що захищають клітини, вітамінами та ненасиченими жирами, а тому ідеально підходить для догляду за зрілою або особливо сухою шкірою. Особливо при гормональному зневодненні. Коли вироблення естрогену зменшується під час менопаузи, це призводить до того, що шкіра втрачає еластичність і утримує менше вологи. Високий вміст вітаміну Е в аргановій олії допомагає шкірі накопичувати більше вологи і знову виглядати свіжою та гладкою.
Секрети краси з Японії
Японці відомі своїми ніжними, чистими і гладкими кольорами обличчя. Одним із секретів її краси є зелений чай. Це сильний коктейль з мінералів, кальцію, калію, магнію, фтору та мікроелементів. Кажуть, що він має оздоровчий та омолоджуючий ефект. І не лише як напій. Як екстракт з косметичних продуктів він повинен оживити та підтягнути шкіру та зміцнити її захисні сили.
До речі: завдяки своєму стимулюючому метаболізму ефекту зелений чай також допомагає схуднути. Вторинні рослинні речовини допомагають стримати тягу та апетит до цукру.
Моя порада: Matcha, сорт зеленого чаю. Замість традиційного латте-маккіато, я час від часу насолоджуюся чаєм матча із спіненим вівсяним молоком. Смачний смак, приваблює вас і додає сили, але корисніший і корисніший для шкіри.
Секрети краси з Гаваїв
Тропічні фрукти - це не просто смачна і корисна закуска. Вони також корисні для шкіри - наприклад, маракуя або маракуя. Олія маракуї містить високу частку лінолевої кислоти, яка інтенсивно захищає шкіру. Він заспокоює, стабілізує та регенерує самозахисний шар. Шкіра забезпечується великою кількістю вологи і знову стає м’якою.
Олія маракуї ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри та завдяки активним інгредієнтам, що регулюють шкірне сало, навіть для нечистої жирної шкіри. Ви можете придбати крем, виготовлений з олії маракуї. Або використовуйте чисте масло маракуї: або нанесіть його на шкіру чисте, або змішайте з кількома краплями у своєму звичайному кремі.
Секрети краси зі Швейцарії
Едельвейс означає вічну красу та безсмертя. А гірська квітка вже давно використовується в косметиці (наприклад, у 8SAM Creme Rich від культури листя). На додаток до антиоксидантного захисту шкіри за допомогою хлорогенової кислоти, екстракт едельвейсу має сильну антибактеріальну, антисептичну та протизапальну дію.
Вільні радикали ефективно зв’язуються, зменшується старіння шкіри та зморщування. Дубильні речовини мають зміцнюючий ефект. Екстракт едельвейс у кремах стимулює кровообіг, стимулює оновлення шкіри та забезпечує дрібнопористий, рівний колір обличчя.
Секрети краси з Італії
Тонка оливкова олія є обов’язковою умовою кожної кухні та справжнім скарбом у ванній. Італійські жінки застосовують його там, де потрібна додаткова доза здорового блиску та догляду. На губах, волоссі чи шкірі. Оливкова олія містить цінні жирні кислоти, які можуть підтримувати та доповнювати природний шкірний бар’єр. Він захищає від впливу навколишнього середовища та відновлення зневоднення. Він також містить цінні антиоксиданти, які запобігають передчасному зневодненню. Поживні речовини в маслі також містять вітамін Е, який забезпечує більшу еластичність і робить шкіру знову більш ніжною.
До речі: змішане з крупною морською сіллю, багате активними інгредієнтами оливкова олія, також робить чудовий пілінг.
Секрети краси з Південної Америки
Дерево копайба росте в лісах регіону Амазонки. Його смола - олія копаїби, і вона вже давно використовується південноамериканськими жінками для красивої, здорової шкіри. Оскільки олія має протизапальну та заспокійливу дію і особливо корисно при вуграх, нейродермітах, подразненій шкірі та шкірі, схильній до плям.
Ви можете просто нанести масло Copaiba на уражені ділянки - або чисте, або ви змішаєте кілька крапель у своєму звичному кремі. Вам потрібно всього кілька крапель, але ефект, який вони мають на шкіру, величезний.