Абсолютна ефірна олія троянди (Rosa Damascena) - розведена 3% в олії жожоба - 10 мл

Абсолютний рулет з троянди (3%), розведений в рослинних оліях жожоба та мигдалю

олія

У ролі на пляшці міститься комбінація ефірної олії троянди (3%), розведеної в оліях жожоба та мигдалю холодного віджиму. Рожеве масло підходить для щоденного догляду за чутливою, сухою та постарілою шкірою. Завдяки своєму тонізуючому та в’яжучому ефекту, рожеве масло зменшує розбиті капіляри (розацеа). Його ефект - заспокійливий, стимулюючий та балансуючий.

Психологічно ефірна олія троянди має сильну антидепресантну, афродизіачну дію, створює теплу, ніжну атмосферу, полегшує перенесення режиму дня.

Флакон виготовлений із синього скла, щоб запобігти пошкодженню сонячного світла, а зверху має рулон для полегшення нанесення.

У світі існує понад 30 000 сортів троянд, які породили багато легенд. Стара персидська легенда розповідає, що червона троянда спочатку була такою білою і яскравою, що соловей полюбив її. Від занадто великої любові соловей так міцно притиснув його до грудей, що колючки зашкодили його кволе тіло. Кров солов’я перетворила білу троянду в червону.

Пристрасть людей до троянд відома з давніх часів. Єгиптяни, китайці, асирійці та вавилоняни знали і використовували троянди за своїми терапевтичними властивостями.

Таким чином, підлоги палацу Клеопатри були посипані пелюстками троянд, і великий мудрець Конфуцій мав понад 600 книг про методи догляду за трояндами. У своїх п’єсах Шекспір ​​робить понад 50 посилань на троянди.

Солодка троянда або Роза Дамасцена, яка походить з Малої Азії, вважається найсильнішим і найкрасивішим запахом серед усіх існуючих сортів троянд. Ботанічний епітет "Дамаскин" відноситься до Дамаску, сьогоднішньої столиці Сирії, куди ця пахуча троянда, як вважають, була завезена до Європи під час хрестових походів.

Передбачається, що це гібрид, отриманий в результаті схрещування двох видів шипшини: Rosa caniana та Rosa gallica. Це високий чагарник, який може виростати до 2 м, а на його гілках багато великих колючок. Квітки з безліччю пелюсток, рожевих або червоних, мають довгий хвіст і згруповані в групи по три-п’ять. Пелюстки троянд збирають вручну, коли бутони розкриваються, рано вранці, до 8:00 ранку, коли їх аромат є найбільш інтенсивним.

В Індії його вирощування розпочалося за часів імператорів Великих Моголів. Туреччина та Болгарія є основними виробниками, а Марокко славиться своєю рожевою водою. Індія, Єгипет, Китай, Франція та Росія також є основними виробниками ефірної олії троянди, рожевої води та рожевого концентрату.

Роза в основному відома як декоративний і ароматний чагарник (хоча багато садових сортів мають дуже слабкий запах), хоча вона також має кулінарне значення. Продукти з троянди відносно не важливі в Європі, хоча рожева вода потрібна для ароматизації марципану, і іноді вона міститься в напоях. Більше того, в Болгарії виробляється лікер із солодкої троянди. У Стародавньому Римі дуже цінували ароматне вино з пелюстками троянд. Роза та рожеве масло є важливими ароматизаторами в Центральній та Західній Азії, де їх використовують для незліченних солодощів.

Ефірна олія троянди - одне з найцінніших масел. Маючи в своєму складі понад 300 сполук, його вплив особливий на всі наші тіла (фізичний, емоційний, психічний, духовний).

Для отримання 1 літра ефірної олії потрібно 4 тонни пелюсток троянд, зібраних вручну. Спосіб вилучення олії також дуже складний, оскільки перегонку з парою потрібно проводити при контрольованій температурі, щоб не впливати на делікатний матеріал, що містить ароматичні молекули. Найчастіше застосовуваний спосіб вилучення олії з пелюсток - це перегонка з харчовими розчинниками. В процесі виробництва розчинник випаровується і залишається так званим абсолютним квіткою.

Через це чиста ефірна олія троянди дуже дорога. Для того, щоб насолодитися перевагами цієї чудової олії, ми вибрали розбавлену версію в концентрації 3% абсолютного ефірного масла троянди, рослинних олій жожоба та мигдалю.

Олія жожоба - одне з найкращих рослинних олій, воно не має запаху і дуже схоже на шкірне сало, що виділяється нашою шкірою. Він дуже швидко проникає в шкіру і не змінює оригінальний запах доданого ефірного масла.

Мигдальне масло, багате вітамінами (А, Е), ненасиченими жирними кислотами (омега 3) та цинком, відрізняється особливими протизапальними та пом’якшувальними властивостями. Його можна використовувати, як масло жожоба, для будь-якого типу шкіри та захищає від дії вільних радикалів із навколишнього середовища.

Латинська назва: Rosa damascena

Отримується шляхом: екстракції харчовими розчинниками

Запахи: квіткові, солодкі, глибокі

Ароматична нота: від середини до основи

Він поєднується з: більшістю ефірних масел, але особливо з жасмином, неролі, геранею, гвоздикою, пальмарозою, сандалом, пачулі, лавандою, ромашкою, ладаном, ветивером.

Властивості: антидепресант, антифлог, антисептик, спазмолітик, противірусний, афродизіак, в’яжучий, бактерицидний, жовчогінний, загоюючий, депуративний, еменагог, кровоспинний, печінковий, проносний, заспокійливий, шлунково-тонізуючий засіб для серця, печінки, шлунку та матки.

Як використовувати абсолютну ефірну олію троянди, розведену в оліях жожоба та мигдалю:

Зазвичай його можна наносити безпосередньо на шкіру, або якщо його аромат здається занадто сильним, ви можете розбавити його іншим рослинним маслом без запаху, наприклад: мигдалем, виноградними кісточками, абрикосами, персиками.

Прямі інгаляції: покладіть на долоню 1-2 краплі розведеного трояндового масла і добре розтріть долоні. Кілька разів легенько вдихніть і спробуйте затримати розум на кілька хвилин і насолоджуватися лише ароматом троянд. Ви помітите, як покращиться ваш настрій!

Терапевтичні духи - наносите їх на точки пульсу (на потилиці, зап’ястях, в області серцевої чакри)

Пряме нанесення - замість крему для обличчя перед сном масажуйте цим препаратом обличчя, шию та зону декольте, використовуючи рулон на аплікаторі. Не потрібно вживати велику кількість, достатньо, щоб нанести масло на обличчя дуже тонким шаром. Масажуйте до повного вбирання в шкіру.

Можна приготувати сироватку для очного контуру - у рулон на пляшку об’ємом 5 мл покладіть 2,5 мл абсолютної ефірної олії троянди, розведеної 3% в олії жожоба та мигдалю, і залийте касторовою олією. Ви також можете додати краплю ефірного масла на ваш вибір (ладан, смирна, мароканська ромашка блакитна, кріп, пачулі). Нанесіть невелику частину засобу щовечора на контурну область і злегка масажуйте круговими рухами до повного вбирання в шкіру.

Якщо у вас девіталізоване, сухе волосся з посіченими кінчиками, ви можете використовувати рожеве масло, розведене в жожоба та мигдалі, як маску для волосся. Покладіть 2-3 краплі в долоню і нанесіть на вологе волосся, щойно вимите, але добре витерте рушником. Олія жожоба живить кутикулу волосся, зволожує її і не робить її жирною. Не змивайте, просто висушіть і укладіть, як зазвичай.

- нанесіть 1-2 краплі абсолютної ефірної олії троянди, розведеної в жожоба та мигдалі, на пошкоджену, потріскану шкіру, щоб прискорити загоєння ран або порізів.

- додати 4-5 крапель абсолютної ефірної олії троянди, розведеної в жожоба та мигдалі, в маску для обличчя з в’яжучим, загоюючим, очищаючим або регенеруючим ефектом. Ви також отримаєте ефект ліфрінгу!

Щоб збагатити косметику, додайте 5 крапель абсолютного ефірного масла троянди, розведеного в жожоба та мигдалі, у 5 мл крему для обличчя або сироватки або 1 краплю розведеного ефірного масла троянди у кількості крему, що використовується для одноразового застосування, для зріла, зморщена, девіталізуюча, запалена або схильна до вугрів шкіра.

Ванна - у повну ванну можна покласти 10-15 крапель абсолютного ефірного масла троянди, розведеного в жожоба та мигдалі.

Масажне масло - використовується як таке або розведене в іншій рослинній олії (без запаху), до якої можна додавати інші ефірні олії - має афродизіачну дію. Це дає жінці впевненість у власній сексуальності та в силі притягання.

- на жіночі статеві органи надає гормональний балансуючий ефект, регулює менструальний цикл, зупиняє надмірну кровотечу (метрорагії), що надає тонізуючу дію на матку.

- як масажне масло для тіла корисно для старіння, сухості, чутливості шкіри або ураження екземою

- для дихальної системи корисний при астмі, кашлі, полінозі

- полегшує та стимулює травлення, загальнозміцнюючий засіб для печінки та жовчного міхура та знімає нудоту

- стимулює кровообіг і є загальнозміцнюючою олією для серця - заспокоює серцебиття, аритмії, знижує артеріальний тиск

Косметика та догляд за волоссям

Завдяки своєму тонізуючому та в’яжучому ефекту, він зменшує видимість зламаних капілярів на щоках (розацеа), але може застосовуватися для всіх типів шкіри. Його ефект проти зморшок рекомендується особливо для літньої, сухої, чутливої, зрілої шкіри. Він також зволожує, детоксикує та заспокоює шкіру, зменшує наявні зморшки, уповільнює процес старіння епідермісу і навіть більше, сприяє його регенерації. Сприяє зменшенню рубців завдяки регенеруючому ефекту, рекомендується при різних станах шкіри (вугрі, розацеа, псоріаз, екзема).

У 2010 році китайські дослідники опублікували дослідження, згідно з яким ефірна олія троянди показала одне з найсильніших антибактеріальних дій у порівнянні з 10 іншими ефірними оліями. Було встановлено, що через 5 хвилин після застосування ефірної олії троянди, розведеної 0,25%, Propionibacterium acnes, бактерія, відповідальна за появу вугрів, була повністю знищена.

Німецькі дослідники виявили, що використання ефірної олії троянди для збагачення косметики допомагає шкірі легше засвоювати поживні речовини, а також синтетичні (хімічні) продукти. Тому ви використовуєте трояндове масло лише у продуктах з натуральними інгредієнтами!

  • знімає смуток, гнів, біль
  • має сильну антидепресантну, протитревожну дію
  • афродизіак, створює теплу, ніжну атмосферу, підвищує лібідо
  • полегшує перенесення вашого розпорядку дня
  • заспокоює та підтримує емоційний центр серця, даруючи відчуття щастя та загальний стан добробуту
  • це відкриває серцеву чакру і допомагає тим, у кого є проблеми з даруванням і отриманням любові

Він не вводиться внутрішньо.

Не застосовувати під час вагітності або лактації.

Уникайте контакту з очима та слизовими оболонками.

Зберігати в недоступному для дітей.

Як загальне правило, рекомендується провести тест на чутливість: нанести в ліктьовий конверт суміш з 2 крапель ефірного масла, розведеного в чайній ложці рослинного масла, і почекати 48 годин, щоб побачити, чи виникає якась реакція.

Надана інформація призначена лише для навчальних цілей, не призначена для лікування, лікування, профілактики чи діагностики будь-яких захворювань чи захворювань.

На нашому веб-сайті ви знайдете пропозиції щодо різних засобів, що пропонуються ефірними оліями для всіх типів фізичних, психічних, емоційних та духовних проблем. Інформація на цьому веб-сайті походить із книг з ароматерапії, наукових досліджень, статей, написаних відомими ароматерапевтами, і, не в останню чергу, з нашої практики, використовуючи ці ефірні олії як методи оздоровлення та регенерації.

Читачам рекомендується використовувати цю інформацію з розсудливістю, оскільки наш організм по-різному реагує на природні форми зцілення. Завжди уважно вивчайте інформацію, рекомендації та протипоказання ефірних масел, вибираючи їх використання, і якщо у вас виникли запитання, проконсультуйтеся з лікарем або терапевтом.

Деякі люди не повинні вживати ефірні олії, особливо тим, хто страждає на хронічні захворювання або вагітним і жінкам, що годують груддю. Ефірні олії не рекомендуються як замінник ліків, призначених лікарем.

Не рекомендується вживати ефірні олії, оскільки вони на 100% чисті, надзвичайно концентровані. Завжди використовуйте їх у належному розведенні та пам’ятайте, що у випадку з ефірними оліями трохи завжди означає краще.

Умови зберігання та зберігання: масла чутливі до дії ультрафіолетових променів, і їх складові можуть поступово випаровуватися, якщо їх не зберігати в оптимальних умовах. Дуже важливо, щоб олії зберігалися в темних і добре закритих пляшках при температурі від 5 ° C до 40 ° C.