Азіатський блискучий порошок
Пропозиція діє в межах наявних запасів і не може поєднуватися з іншими знижками.
Centella asiatica, ще одне диво, яке нам пропонує природа.

Зібраний із диких незабруднених районів Гімалаїв, він зберігає всі свої властивості в цілості.
Завжди використовується в Аюрведична медицина за його властивості надзвичайне загоєння та регенерація і у знаменитому фітотерапевтичні засоби "Джаму" .з Індонезії центелла азіатська досі вражає своїми надзвичайними властивостями.
Дослідники виявили дві активні сполуки азіатикозид і зроблений каскоцид з надзвичайними властивостями регенерації, загоєння та протимікробну дію, які роблять центеллу азіатську цінним інгредієнтом у косметиці, в післяопераційне лікування та лікування розтяжок.
Азіатський порошок центелли також має сильні антиоксидантні властивості, що підсилюють ріст синтез колагену, профілактика та зменшення зморшок і пригнічуючи розвиток кератиноцитів, що надає йому властивості лікування псоріазу .
Centella asiatica - ще одне диво, яке нам пропонує природа.
Centella asiatica або Gotu Kola - це рослина, яка походить з Індії, завжди використовується в аюрведичній медицині (традиційна індійська медицина) за свої надзвичайні цілющі та регенеруючі властивості. У минулому азіатський порошок центелли використовували в припарках навіть для лікування прокази.
Листя азіатської центелли їстівні. Кажуть, що китайський Лі Чін-Юн, який регулярно їв азіатську центеллу у вигляді салату та настоїв, жив понад 200 років.
В Індонезії азіатський порошок центелли разом з порошком куркуми є незамінними сполуками у відомих фітотерапевтичних засобах "Джаму". Азіатський порошок центелли зберігає неушкодженими всі властивості рослини, зібрані з диких, незабруднених районів Гімалаїв.
Дослідники виявили в складі рослини азіатської центелли дві активні сполуки азіатикозид і мадекассозид з надзвичайними регенеруючими, загоюючими та антимікробними властивостями, завдяки яким екстракт азіатської центелли є цінним інгредієнтом у косметиці, післяопераційному лікуванні та лікування розтяжок.
Азіатський порошок центелли також має сильні антиоксидантні властивості, збільшуючи здатність синтезу колагену, запобігаючи та зменшуючи зморшки та пригнічуючи розвиток кератиноцитів, що надає йому властивостей лікування псоріазу.
ВЛАСТИВОСТІ
- Виняткові рубці та протимікробні засоби
- Відновлення, відновлення та омолоджування шкіри
- Стимулятори синтезу колагену
- Інгібітор розвитку кератиноцитів
- Омолодження шкірних тканин і організму в цілому
- Стимулятори кровообігу та мікроциркуляції
РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Зріла, постаріла, зморшкувата шкіра
- Вугрі, купероз, крячок, задуха
- Пошкоджена шкірна тканина
- Атопічна екзема шкіри, дерматит, псоріаз
- Рани, рубці, опіки
- Прискорення післяопераційного загоєння
- Профілактика та лікування розтяжок
- Варикозне розширення вен, геморой
РОЗЧИНІСТЬ
- Нерозчинний у воді, необхідно отримати мацерат гідрогліцерину
- Нерозчинний в олії
МАКЕРАТОВА ПІДГОТОВКА
Порошок частково розчиняється у воді, необхідно підготувати гідрогліцеринову мацерацію
На 100 мл екстракту гідрогліцерину:
- Рослинний гліцерин: 10 мл
- Мінеральна вода: 90 мл
- Порошок Centella asiatica: 10 гр
Змішайте гліцерин з водою в стерильному флаконі і добре збовтайте. Додайте екстракт порошку азіатської центелли, енергійно струсіть пляшку. Залиште замочуватися на 24 години, подалі від світла та тепла, час від часу перемішуючи суміш. Фільтрують через кавовий фільтр і переносять у стерильний флакон. Зберігати в холодильнику та використовувати якомога швидше. Мацерат можна зберегти довше, додавши екстракт кісточок грейпфрута 20 крапель/100 мл.
Після фільтрування настою/мацерації не викидайте порошок. Його можна використовувати як чудову миттєву маску, як таку, або в поєднанні з оліями, рослинними екстрактами, квітковими водами, косметичними активними інгредієнтами, характерними для кожного типу шкіри, волосся.
- 10-50% включення мацерату гідрогліцерину у водну фазу
- 10-75% у масках, припарках, лосьйонах (у поєднанні з квітковими водами)
- 100% чистий і натуральний азіатський порошок центелли, отриманий з листя, зібраного з диких і незабруднених районів, з Гімалаїв, потім подрібненого і подрібненого
- Концентрація екстракту: 100% порошок Centella asiatica
- Назва: екстракт центели азіатської
- Країна походження: Індія
- Імпортується до ЄС: Франція
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
- Зовнішній вигляд: дрібний порошок
- Колір: коричнево-зеленуватий
- Запах: трава
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тривалого контакту з повітрям.
Centella asiatica або Gotu Kola - рослина, яка походить з Індії, завжди використовується в аюрведичній медицині (традиційній індійській медицині), завдяки своїм надзвичайним цілющим і регенеруючим властивостям. Колись азіатський порошок центелли застосовували в припарках навіть для лікування прокази. \ n
Листя азіатської центелли їстівні. Кажуть, що китайський Лі Чін-Юн, який регулярно їв азіатську центеллу у вигляді салату та настоїв, жив понад 200 років. \ n
В Індонезії азіатський порошок центелли разом з порошком куркуми є незамінними сполуками у відомих фітотерапевтичних засобах "Джаму". Азіатський порошок центелли зберігає недоторканими всі властивості рослини, зібрані з диких, незабруднених районів Гімалаїв. \ n
Дослідники виявили в складі рослини азіатської центели дві активні сполуки азіатикозид та мадеказозид з надзвичайними регенеруючими, загоюючими та антимікробними властивостями, завдяки яким екстракт азіатської центелли є цінним інгредієнтом у косметиці, післяопераційному лікуванні та лікуванні. розтяжки. \ n
Порошок Centella asiatica також має сильні антиоксидантні властивості, збільшує здатність синтезу колагену, запобігає та зменшує зморшки та пригнічує розвиток кератиноцитів, що надає йому властивостей лікування псоріазу. \ n
ВЛАСТИВОСТІ \ n
РЕКОМЕНДАЦІЇ \ n
РОЗЧИННІСТЬ \ n
МАКЕРАТИРОВАНА ПІДГОТОВКА \ n
Порошок частково розчинний у воді, необхідно підготувати мацерат гідрогліцерину
На 100 мл екстракту гідрогліцерину:
\ n
- Рослинний гліцерин: \ u00a010 мл \ n
- Мінеральна вода: \ u00a090 мл \ n
- Порошок центелли азіатської: \ u00a010 гр \ n
Змішайте гліцерин з водою в стерильному флаконі і добре збовтайте. Додайте екстракт порошку азіатської центелли, енергійно струсіть пляшку. Залиште замочуватися на 24 години, подалі від світла та тепла, час від часу перемішуючи суміш. Фільтрують через кавовий фільтр і переносять у стерильний флакон. Зберігати в холодильнику та використовувати якомога швидше. Мацерат можна довше зберігати, додаючи 20 крапель/100 мл екстракту насіння грейпфрута. \ n
Після фільтрування інфузії/мацерації порошок не викидають. Його можна використовувати як чудову миттєву маску, як таку, так і в поєднанні з оліями, рослинними екстрактами, квітковими водами, косметичними активними інгредієнтами, характерними для кожного типу шкіри, волосся. \ n
ДОЗИРОВАННЯ \ n
СКЛАД \ n
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ \ n
Зберігання: сухе місце, захищене від світла та тривалого контакту з повітрям. \ n
Centella asiatica, ще одне диво, яке нам пропонує природа. \ n
Зібраний з диких незабруднених районів Гімалаїв, він зберігає всі свої властивості в цілості. \ n
Завжди використовується в \ u00a0 Аюрведична медицина за своїми властивостяминадзвичайне цілюще та відновлювальне та відоме фітотерапевтичні засоби \ "Jamu \". з Індонезії, centella asiatica вражає і сьогодні своїми надзвичайними властивостями. \ n
Дослідники виявили дві активні сполуки азіатикозид і мадеказозид з надзвичайними властивостями регенерація, загоєння та протимікробні засоби, які роблять центеллу азіатську цінним інгредієнтом у косметиці, в післяопераційне лікування та лікування розтяжок. \ n