Які тварини знаходяться під загрозою зникнення в західних хвойних лісах?

знаходяться

Хвойні ліси, також відомі як тайговий або бореальний ліс на півночі Євразії, мають довгу зиму та середню або високу річну кількість опадів. Озера, болота та річки є частиною ландшафту, в якому переважають соснові смереки, ялини, модрини та мохи, печінкові лишайники та лишайники, що покривають землю. Більшість дерев вічнозелені, що контрастує з білим, сніжним пейзажем у зимові місяці. Лише певні види можуть вижити в цьому окремому середовищі, і деякі з них входять до списку зникаючих видів.

Грізлі

Ведмеді Грізлі мають увігнуте обличчя, кігті майже розміром з людські пальці та шерсть від темно-коричневого до світло-кремового та чорного. Назва гризлі походить від його довгого волосся з білими кінчиками на спині та плечах, що надає йому вигляду «гризлі». Дорослі самці можуть важити від 135 до 385 кілограмів, а самки від 90 до 200 кілограмів. Ведмеді гризлі всеїдні, і їх раціон включає як рослинність, так і тварин. Їх раціон залежить від сезону і залежить від доступної їжі. Близько 1000-1200 ведмедів грізлі водяться у п'яти окремих популяціях у 48 нижчих штатах. Ведмеді Грізлі перераховані як такі, що перебувають під загрозою зникнення, в нижчих 48 штатах, а також у Канаді. На Алясці ведмідь грізлі - це регульована гра.

Плямиста сова

Плямиста сова темно-коричнева з дрібними білими плямами. Він полює вночі і харчується літаючими білками, деревними щурами, кажанами та іншими совами. Вона має розмах крил в один метр і важить 5-7 кілограмів. Плямиста сова не будує власного гнізда, і вона відкладає від 1 до 3 яєць. На нього сильно впливає лісозаготівля і часто опиняється в основі суперечки між лісорубами та екологами. Він входить до списку видів, що перебувають під загрозою зникнення, в Канаді, але його вважають "зникаючим" лише в США.

Лісовий карібу

Лісовий карібу має сіру або сіро-коричневу шерсть з білими позначками на плечах, грудях, животі та під хвостом. Населення його оцінюється в 1,5 мільйона, але воно швидко зменшується. У Карібу довгі ноги, що блукають по глибокому снігу, і міцні тіла, щоб зробити їх стійкими. Вони можуть важити від 100 до 200 кілограмів і досягати висоти від 90 до 120 сантиметрів. Протягом літніх місяців лісові карібу їдять зелену рослинність, але коли настає зима, їх раціон складається лише з лишайників. Загрози для Карібу включають промисловий розвиток, лісозаготівлі, розвідку нафти та газу, видобуток корисних копалин, відпочинок та туризм.

Сибірський тигр

Середовище проживання сибірського тигра включає південний схід Росії, і на сьогодні, за оцінками, популяція диких тварин становить близько 350-450 тигрів. Сибірський тигр - найбільший вид тигра і може виростати до 4 метрів в довжину і важити 320 кілограмів. Браконьєрство та втрата середовища існування, спричинені вирубкою лісів та забудовою, є причиною зникнення цього тигра. Тигрів браконьєрують заради шерсті та частин тіла, таких як кістки, які використовуються в китайській медицині. Хоча Китай оголосив використання частин тигра в медицині незаконним, браконьєрство все ще поширене.

Сибірський кран

Сибірський журавель зустрічається в Арктиці Росії та Західного Сибіру, ​​а його природне середовище існування - болота з басейнами мілких, прозорих прісних вод. Сибірський журавель має біле тіло і пір’я і яскраво-червоні плями на обличчі. Довжина журавлів може досягати від 90 до 105 сантиметрів і важити від 7 до 9 кілограмів. Вони всеїдні і харчуються рослинністю та комахами протягом періоду розмноження, але лише рослинністю в інший час року. Полювання на міграційному шляху до Індії та знищення заболочених земель поставили сибірський кран в небезпеку.