Склад; лупа Bi-Oil від Bio-Oil - Тест краси

Багатофункціональне масло є дуже успішним у всьому світі. Його обіцянки: зменшити розтяжки, шрами та сліди від вугрів. Також кажуть, що Bi-Oil впливає на старіння та зволоження шкіри, а також на нерівності в кольорі обличчя. Тест краси розглядав її справу.
Bi-Oil від Bi-Oil
Цей продукт більше не продається або змінив упаковку чи формулу [Пояснення]
Його склад: нейтральна та синтетична основа, не рослинна, вектор природних заспокійливих та цілющих активних інгредієнтів.
Парафінова рідина, триізононаноїн, цетеарил етилгексаноат, ізопропілміристат, ретинілпальмітат, олія насіння геліантуса, токоферил ацетат, олія квіткової гриби Anthemis Nobilis, олія лаванди ангустіфолієвої, масло листя Rosmarinus Officinalis, екстракти календули каштанової Ізометил-іонон, аміл-цинамаль, бензил-саліцилат, цитронелол, кумарин, евгенол, фарнезол, гераніол, гідроксицитронеллал, гідроксиізогексил-3-циклогексен-карбоксальдегід, лімонен, ліналоол, CI 26100.
Парафінова рідина: мінеральна олія, отримана при переробці нафти. Він нейтральний, інертний і оклюзійний.
Тріізононаноїн: етерифіковане похідне мінеральної олії, яке служить текстуруючим агентом і транспортує активні інгредієнти.
Цетеарил етилгексаноат: інший ефір синтетичного походження, пом’якшувальний і текстуруючий.
Ізопропілміристат: завжди складний ефір, міристинової кислоти та ізопропанолу; це все ще фактурний засіб.
Ретинілпальмітат: одна з форм вітаміну А в косметиці, відома також під неповною назвою ретинол. Це ефективний антиоксидант, але трохи подразнює чутливу шкіру.
Олія з насіння геліантуса: олеїнова соняшникова олія, як та, яку ми споживаємо.
Токоферилацетат: вітамін Е, антиоксидант, в основному використовується як консервант для косметики, багатої жирними речовинами.
Квіткова олія Anthemis Nobilis: ефірна олія римської ромашки; він має протизапальні та протисвербіжні властивості.
Олія лавандула ангустіфолія: ефірна олія лаванди, вона має очищаючі, цілющі та регенеруючі властивості.
Листяна олія Rosmarinus Officinalis: ефірна олія розмарину, відома як бактерицидна, цілюща та очищаюча.
Екстракт календули лікарської: це екстракт квіток чорнобривців, який заспокоює при подразненні, протизапальну та антибактеріальну дію.
Гліцинова соєва олія: Соєва олія. Чистий і під час масажу заспокоює екзему, а іноді корисний у випадках прищів.
BHT: (бутилгідрокситолуол) потужний консервант, який захищає жирові речовини від окислення. Він суперечливий і його звинувачують у тому, що він порушує функцію ендокринної системи. Проте його іноді використовують як харчову добавку.
Бісаболол: ефективний заспокійливий і загоюючий засіб, навіть у низьких дозах. Це регенеруючий, протизапальний та антибактеріальний засіб. Він може бути натуральним або напівсинтетичним.
Духи: це парфумерні речовини, що містяться у формулі. Деякі з них згадуються у списку, коли вони є алергенами, наприклад, наступні. Інші парфумерні сполуки (не класифіковані як алергени) не повинні згадуватися, і тому зазначені під цією загальною назвою Парфуми.
Альфа-Ізометил Іонон: синтетичний ароматизатор, алергенний для певної чутливої шкіри. Він видихає аромат фіалки.
Аміл Циннамаль: напівсинтетичний ароматизатор з пудровим запахом жасмину. Часто використовується для виготовлення так званого альдегідного ароматного акорду, як у Chanel N ° 5
Бензил саліцилат: легко ароматизуюча суміш, яка також іноді використовується як сонцезахисний фільтр із низьким захистом.
Цитронелол: це компонент різних ефірних масел, переважно цитрусових. Його згадування є обов’язковим, оскільки воно є алергенним. Він може бути доданий у формулу або сумісний з одним або кількома наявними ефірними оліями.
Кумарин: Кумарин, запашна речовина, яка часто використовується у виробництві парфумерії. Він пахне нарізаним сіном та фіксує інші аромати формули, тому дозволяє краще утримувати та зберігати запах продукту. Він також може природним чином міститися в певних ефірних оліях.
Евгенол: інша сполука, присутня в ефірних оліях, яка є алергенною і згадування якої є обов’язковим.
Фарнезол: алергенна ароматична молекула з обмеженням дозування, що видає приємний запах конвалії.
Гераніол: алергенний компонент багатьох ефірних масел. Він може бути доданий до формули або може міститися природним чином в одному з присутніх ефірних масел.
Гідроксицитронеллал: високоалергенна та сумнівна молекула запаху. Його використання іноді забороняється або обмежується відповідно до національних норм.
Гідроксиізогексил 3-циклогексен карбоксальдегід: ароматична молекула, із запахом лілії, тому запашна, також відома під назвою Лірал. Він є дуже алергенним і, як очікується, буде заборонений в середньостроковій перспективі в Європейському Союзі.
Лімонен: це також компонент ефірної олії, він алергенний і видає лимонний аромат.
Ліналоол: інша фракція ефірної олії (часто чебрецю), про яку слід згадати, оскільки вона є алергенною.
CI 26100: маслорозчинний барвник з червоними тонами. Заборонено приймати їжу.
Тому Bi-Oil має переважно мінеральну та синтетичну масляну основу, на яку прищеплені природні активні інгредієнти, які є основним засобом зв'язку бренду. Діючі речовини, що використовуються, добре відомі та поширені: ефірні олії лаванди, розмарину та ромашки, натяк календули, вітамін Е та трохи ретинолу; ці два інгредієнти, безсумнівно, виправдовують згадку про боротьбу зі старінням, оскільки вони є єдиними активними інгредієнтами проти старіння у формулі. Вітамін Е майже завжди присутній для збереження жирної косметики. У випадку з ретинолом він часто міститься у кремах проти зморшок, тому деякі споживачі знають, чи переносить їх шкіра цей ефективний інгредієнт, але який часом буває трохи агресивним.
Існує багато ароматів, а деякі дуже алергенні. Вони не мають властивостей для шкіри, їх метою є просто приємний запах продукту.
Здається, Bi-Oil був розроблений чутливим та проникливим завдяки наявності естерифікованих жирних речовин, які, як відомо, збільшують проникнення жирної косметики.
Відомо, що перший інгредієнт, парафінова олія, комедогенний, і застосовувати його до шкіри, схильної до вугрів, досить складно, як видається рекомендованим брендом. Однак, частина шкіри, схильної до плям, може переносити парафін, але намагатися робити це слід з обережністю та щадінням. Однак комедогенний характер цієї мінеральної олії можна зменшити за рахунок присутності 3 ефірних масел (переважно лаванди та розмарину) та ретинолу.
Тому, безсумнівно, поєднання приємної та ароматної текстури з деякими цілющими та очищуючими активними інгредієнтами досягло величезного міжнародного успіху Bi-Oil.