Золотий шакал - зовнішній вигляд, середовище існування та їжа

Золотий шакал - собачий і спочатку походить з районів Південно-Східної Азії до Балканського півострова. Тим часом тварини були помічені в Німеччині. У цій статті ми пояснюємо про золотого шакала.

золотий

Золотий шакал: розшукуваний плакат

На відміну від лисиці та вовка, золотий шакал у Німеччині в основному невідомий.

  • Висота золотого шакала становить близько 45-50 сантиметрів і важить в середньому від восьми до п'ятнадцяти кілограмів. Візуально це нагадує щось середнє між лисицею та вовком, що біологічно неможливо від природи. Шерсть тварин має жовто-сірий колір, хвіст короткий і кущистий.
  • Звуки золотого шакала порівнянні з гавкаючими собаками, виття подібне до вовчого.
  • Золоті шакали - всеїдні. Харчуються падаллю, комахами, фруктами, ягодами та дрібними тваринами. Золоті шакали також можуть підходити до більш великих тварин, таких як олені та вівці. У деяких регіонах вони також харчуються відходами бійні або мисливськими рештками.
  • Спочатку золотий шакал походить з району від Південної Азії до Близького Сходу до Балканського півострова. Однак деякі тварини також були помічені в Європі в останні роки, наприклад, у Німеччині, Австрії, Данії, Фінляндії, Нідерландах, Італії та Польщі. Чому вони селяться тут, не зовсім зрозуміло, але причиною можуть бути м’які зими.
  • Тварини готові до спаровування у віці одного року, вони залишаються разом як пара. Вони спаровуються в середині січня - середині лютого, після чого термін вагітності становить 60 днів. В одному посліді народжується від одного до п’яти молодняків.
  • Золотий шакал живе зграями в районах площею від двох до трьох квадратних кілометрів.

Чи представляє золотий шакал загрозу?

Людям не потрібно сприймати золотого шакала як загрозу. Однак чи є це загрозою для популяцій домашніх тварин - це вже інше питання.