Рослинна олія з рисових висівок для косметичних властивостей та переваг
Рослинна олія з рисових висівок особливо діє на молодість і життєздатність клітин. Він працює проти надмірного вироблення вільних радикалів, які змушують організм дегенерувати. Ця натуральна олія, яка дуже цінується як дієтична добавка, зокрема в азіатській, а також американській кухні, містить несподівані косметичні достоїнства, які справді заслуговують на вплив серед білого дня.
Молодість для мене ...
Як ви вже підозрювали, рослинна олія рисових висівок є концентратом антиоксидантних активних інгредієнтів. За оцінками, він містить більше 100 видів противільних радикалів, найбільш відомими завдяки їх старінню гамма-оризанол, каротиноїд, Вітамін Е та фітостерин. Не кажучи вже про те, що ця натуральна олія, видобута з бурого рису, також багата фермент з антиоксидантними властивостями.
Завдяки всім цим активним сполукам, крім жирних кислот, рослинна олія рисових висівок - це неймовірний догляд за шкірою та волоссям, особливо для обличчя. Він регулярно стимулює оновлення клітин і підтримує якість шкіри протягом тривалого часу. Цей так званий антирадикальний продукт запобіжить розвитку вільних радикалів, що запобігають старінню.. Це запобіжить появі зморшок, темних плям і запобіжить втраті еластичності епідермісу. У догляді за волоссям антивікові засоби сприяють боротьба проти сивого і тьмяного волосся, а також проти падінь.

За блискуче обличчя
Рослинна олія з рисових висівок значно зменшує мішки під очима та ознаки втоми. Він справді наділений знаком протизастійна сила, яка допомагає поліпшити мікроциркуляцію, щоб запобігти згортанню крові у походження непривабливих фіолетових кіл. Завдяки своїй регенеративній активності він оздоровлює шкіру та надає кращий блиск.
Все ще довгий перелік переваг чекає на вас, якщо б ви використовували рослинне масло з рисових висівок для краси. Ось причини, чому ви повинні прийняти це диво природи, тож без зайвих сумнівів давайте збільшимо це ціле природне масло.
Походження та ботаніка
Рослинна олія рисових висівок добувається із зовнішньої оболонки рису, яка називається «висівки». Цей конверт містить майже 65% харчових якостей коричневого рису, отже, він пропонує виняткову натуральну олію з харчовими перевагами. Будучи натуральним лікувальним маслом, масло рисових висівок здавна застосовується для збалансування рівня холестерину та профілактики діабету. Відтепер він більше не ховається в аптечній коробці і відкриває послідовникам 100% природного догляду свої косметичні достоїнства.
Рис або Oryza sativa, всюдисуща злакова їжа в раціоні Азії, Африки, а також жителів Південної Америки - це однорічна рослина родини Poaceae. Її культивують 10 000 років, головними країнами-виробниками є Китай та Індія. Він складається з довгих стебла, згрупованих разом, які можуть досягати 2 метрів у висоту. Ця рослина дає плоди у вигляді зерен, які зазвичай називають «рисом». Любить воду, де легко росте в дуже прохолодному і политому ґрунті. Залежно від сорту, його можна вирощувати зануреним у воду.
Видобуток рослинного масла з рисових висівок
Існує кілька сортів рису, але для отримання рослинного масла рисових висівок потрібно вибрати сорт Oryza sativa. Потім натуральна олія буде витягнута з висівок або зовнішньої оболонки зерен шляхом холодного пресування. Багаті поживними речовинами, ці брани, взяті з коричневого рису, пропонують натуральну олію з безліччю достоїнств. Він буде використовуватися в кулінарії, у фітотерапії, а також буде знайдений у складі косметичних процедур.
Рослинна олія рисових висівок має золотисто-жовтий до оранжевий колір. Він має жирний вигляд, який стає помутнілим при низькій температурі, тому його пляшку потрібно поставити на водяну баню, щоб зріджити. Це природне масло досить швидко проникає в глибокі шари шкіри та в лусочки волокон, не залишаючи жирної плівки на поверхні. Він видає легку нотку, характерну для рису.
Біохімічний склад рослинної олії рисових висівок
Звичайно, біохімічний склад рослинного масла рисових висівок також зазнає змін, як і інші природні олії. Умови виробництва та видобутку сильно впливають на його якість, терапевтичні та косметичні властивості. Тому, щоб отримати повну користь, доцільно звернутися до рослинної олії рисових висівок, отриманої методом «першого холодного віджиму» без хімічної обробки. Вибирайте чисту і незайману натуральну олію.
Хороша рослинна олія рисових висівок вищого сорту забезпечує різні антиоксиданти (близько сотні), тому перерахувати їх у цій статті неможливо. Насправді він складається з жирних кислот, серед яких лінолева, олеїнова та пальмітинова кислоти. Рослинні сполуки, необхідні для гідратації клітин та захисту ліпідного бар'єру епідермісу.
Щоб дізнатись більше про користь олії рисових висівок, давайте подивимось, з чого воно виготовлене:
- Мононенасичені жирні кислоти: олеїнова кислота з сімейства омега 9: більше 40%
- Поліненасичені жирні кислоти: лінолева кислота з сімейства омега 6: 30%
- Насичені жирні кислоти: пальмітинова та стеаринова кислоти: 20%
- Значний відсоток антиоксидантів: гамма-оризанол, вітамін Е, каротиноїди, фітостерин та ферменти проти вільних радикалів.
Олеїнова кислота: проти сухості
Олеїнова кислота з сімейства омега 9 є одним з основних компонентів шкіри. Він містить 30% шкірного сала, щоб підтримувати ідеальне зволоження та хорошу еластичність епідермісу.
Олеїнова кислота відрізняється від інших жирних кислот своєю якістю плівкоутворювальна. Він створює легку ліпідну плівку на поверхні зовнішнього шару шкіри, призначення якого зменшити втрати води та з запобігати дискомфорт. Ця жирна кислота дозволяє шкірі, схильній до сухості, швидко відновити свою м’якість, а завдяки своїй протизапальній силі захистить її від факторів подразнення, почервоніння та неприємних прищів. Олеїнова кислота може сприяти загоєнню та відновленню пошкоджених тканин, використовуючи свою силу регенеруючий. Ця дорогоцінна рослинна сполука робить масло рисових висівок союзником для тріщин, потрісканої та плямистої шкіри.
Лінолева кислота: об'єднана шкіра
Лінолева кислота - це активна молекула, що не виробляється організмом людини. Оскільки це важливо для нормальної роботи органів, надходження їжі або косметики є важливим. Але чому це так важливо ?
Лінолева кислота - це винятковий відновлюючий засіб. У локальному застосуванні це забезпечить додатково покращують зовнішній вигляд шкіри, позначеної прищами або містить невеликі рубці. Тому лінолева кислота діє на об’єднану шкіру, стираючи невеликі недоліки. Також, допомагаючи олеїновій кислоті, цей незамінний засіб посилить захисний механізм епідермісу, надаючи йому ще більше протизапальних засобів. Це забезпечить оптимальний захист від негативних наслідків зовнішніх агресив, роблячи таким чином шкіру більш живучою. Також регенеруючи, лінолева кислота підтримує якість шкіри (м’якість, еластичність та сяйво). Крім того, відомо, що фіксує воду в клітинах.
Пальмітинова та стеаринова кислоти: проти дерматозів
Насичені жирні кислоти (пальмітинова кислота та стеаринова кислота), які присутні в шкірному салі, мають ефект антимікробний. Вони захищають здорові клітини від нападів бактерій та грибків, щоб зменшити запалення шкіри, дерматози (екзема та псоріаз) та лупи, а також випадання волосся. Ці агенти, необхідні для захисту ліпідів, допомагають пом'якшити шкідливий вплив кліматичних потрясінь та всіх зовнішніх атак.
Антиоксиданти в рослинній олії рисових висівок
Природні антиоксиданти мають антирадикальну і, отже, антивікову силу. У складі олії рисових висівок особливо виділяється антиоксидант. Саме гамма-оризанол є активною речовиною, характерною для рисових висівок. Цей антиоксидант вважається в 10 разів потужнішим за відомий вітамін Е. Потрапляючи в організм, він зупиняє надмірне вироблення вільних радикалів і, отже, підтримує молодість клітин. Гамма-оризанол, як і будь-який антиоксидант, захистить вас від ультрафіолетових променів, клімату, забруднення, алкоголю та тютюну, які є основними факторами старіння. Це гарантує молодій шкірі з часом відсутність тонких ліній, пігментних плям, плям і, звичайно, зневоднення. Щедрий у догляді за волоссям, гамма-оризанол відновить більше життєвих сил втомленим і дрібним волоссям. Це буде тримати вас подалі від сірих і білих проводів, а також від вирізів.
Користь рослинного масла рисових висівок для шкіри
- Рослинна олія рисових висівок - чудове лікування проти зморшок і проти плям Забезпечуючи оптимальне функціонування колагенових волокон, ця олія є природним косметичним засобом par excellence, який бореться проти в’ялості шкіри. Він зберігає щільність шкіри, її м’якість, сяйво, а також активує її природне зволоження.
- Багате антиоксидантами та жирними кислотами, масло рисових висівок рекомендується доглядати за шкірою влітку. Він зміцнює захисну плівку зовнішнього шару, щоб краще запобігти зневодненню, опікам та сонячним опікам. Ця живильна олія надасть вам переваги від природно шовковистої, блискучої шкіри.
- Складається з лінолевої жирної кислоти, що відновлює активні інгредієнти, рослинна олія з рисових висівок може зникнути плями на шкірі. Їй вдається приховати непривабливі шрами від вугрів після шанованої рутини. Це рослинне масло також добре діє проти розтяжок. Він запобігає білим слідам і зменшує ті, що вже утворилися.
- Рослинна олія рисових висівок розкриває силу деконгестант настійно рекомендується в догляді за контуром очей. Ця діяльність, яка полягає у згладжуванні кровообігу, допоможе зменшити темні кола та мішки під очима. Це знімає почервоніння і знову уніфікує колір обличчя.
- Завдяки великій кількості омега 9 в олії рисових висівок, цей натуральний продукт відповідає потребам сухої шкіри. Він компенсує зволоження, обмежує втрати води та пом’якшує тканину. Він відмінно проти подразнення.
Переваги рослинного масла з рисових висівок для волосся
Рослинна олія з рисових висівок діє проти свербіння та лупи на шкірі голови. Пом'якшувальний та відновлювальний засіб, він загоює лусочки епідермісу і швидко відновлює ліпідну плівку, яка захищає від сухості, зовнішніх агентів, особливо грибків. Це ультра-антиоксидантне масло буде боротися зі старінням волосся та його випаданням. Він оздоровлює пошкоджені нитки і завдяки своїй протизастійній якості кровообігу інтенсивно живить волосся та сприяє їх зростанню.
Застосування
Рослинна олія з рисових висівок, яка прекрасно переноситься шкірою, використовується в чистому вигляді і може застосовуватися місцево без розведення. Він швидко проникає і відразу ж дарує свої високо цінувані достоїнства проти старіння. Для більш щедрого догляду доцільно змішувати олію з іншими природними діючими інгредієнтами (рослинною олією та ефірною олією). Він легко змішується зі звичайними продуктами.
Рослинна олія з рисових висівок є органічним продуктом, придатним для всіх, однак, щоб уникнути алергії, переважно проводити тест на застосування. Тож налийте дві складки рослинного масла на складки ліктя і почекайте 24 години, щоб виявити будь-які побічні реакції.
Збереження
Незважаючи на його багатство активним антиоксидантом, який надає йому кращу стійкість, завжди краще зберігати свою чудодійну олію в найкращих умовах. Обов’язково щільно закривайте пляшку після кожного використання та зберігайте її в сухому прохолодному місці. Вибирайте місце подалі від тепла, світла та вітру.