Схуднути за допомогою жіночого бодібілдингу T3
Схуднути за допомогою Т3
з sir_henry »06 серпня 2008 20:52

є питання, яке хотів би про це запитати. Т3 хтось про це знає?
Мені сказали, що за допомогою нього можна скинути кілька кілограмів, але ти порушуєш роботу щитовидної залози.
(це насправді так ризиковано, а точніше не те)
з juliank »07 серпня 2008 10:13
з sir_henry »07 серпня 2008 р., 11:42 ранку
Я знаю, що я можу схуднути приблизно 3 роки тому, я схудла на 14 кілограмів, але є ще кілька кілограмів, які я хочу схуднути, і ніщо не допомагає.
моя дівчина почала це робити, і зараз вона схудла приблизно на 3 кілограми приблизно за 2,5 тижні, але у неї щоразу виникає невеликий тиск у голові - і все. На жаль, у нього вже немає вставки для упаковки, так що я дійсно можу подивитися на всі побічні ефекти.
з Yazzy »13 серпня 2008 12:42
з надді »20 серпня 2008 р. 11:32 ранку
з chrisL »20 серпня 2008 12:27
з ElPolo »20 серпня 2008 13:22
Якщо вам слід приймати його, а ваш раціон поганий, то це теж вам не надто допоможе!
І якщо вам слід подумати про Ефі. Я щодня відвідую свого друга в лікарні, у якого через це була вада серця.
з hulkine1980 »26 серпня 2008 00:22
Я можу погодитися лише з іншими.
Якби існувала одна таблетка, яка звільняє людство від жирових відкладень - тоді це вже було б відомо. На Т3 у вас дійсно є значне втручання у ваше домогосподарство - а отже, і відповідні СЗ.
Думаю, найкраще звикнути до думки про дієту
з Runn12 »08 вересня 2008 00:53
вибираючи між t3 і t4, я б скоріше пішов на t4, але загалом все було сказано, що про це слід сказати. Просто розбити щитовидку, щоб позувати з нею влітку біля відкритого басейну, якось безглуздо, і ви втрачаєте не тільки жир, але і метаболічно активну тканину.
це також не так, ніби ви не помітите прийому всередину, нудоти, запаморочення та ко. буде вашим постійним супутником.
Тримайся подалі і харчуйся чисто, тренуйся, намагайся зробити споживання калорій циклічним, щоб шокувати свій метаболізм.
До речі: якщо ваша подруга взяла т3, а ви її подруга, то, можливо, ви помиляєтесь у леді-підфорумі .
Кожен солідний пост, який цього не робить, сьогодні називають "тренером".